Povezane vesti
"Marija mi je više od prijatelja": Jovana Pajić progovorila o odnosu sa Marijom Šerifović
Večernje novosti 22.07.2024
PEVAČICA Jovana Pajić rešila je da nakon mnogih čaršijskih priča progovori o odnosu sa Marijom Šerifović. Foto: ATA images Popularna pevačica Jovana Pajić se posle duže pauze vratila na scenu, a onda se našla u žiži interesovanja javnosti… »
Jovana sve priznala: Meni je Marija više od prijatelja, protiv toga se ne treba boriti, ni ograđivati se
Svet & Skandal 22.07.2024
Odnos Jovane Pajić i Marije Šerifović je u žiži interesovanja Navodna veza Marije i Jovane, otkako se razvela od Saleta Tropika, stalno je bila pod znakom pitanja, a sada je Jovana Pajić progovorila o tome. Antonio Ahel/ATAIMages Nakon duže… »
Vesti dana »
"Imam kod kuće dete od godinu dana, kažite joj da je volim": Ove reči odzvanjale su ispod ruševina na Železničkoj stanici Novi Sad: "Noga i ruke su joj bile potpuno smrskane"
Blic pre 24 minutajoš 107 povezanih
FOTO U toku protest „Ovo je kap koja je prelila čašu“ zbog urušavanja nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu
Nova pre 23 minutajoš 12 povezanih
Direktorka Turkulov kaže da su povređeni i dalje u veoma teškom stanju: Novi Sad tuguje drugi dan
Danas pre 59 minutajoš 36 povezanih
Brnabić: Tužilaštvo radi svoj posao, neće biti zaštićenih; Opozicija ništa nije naučila iz tragedija
B92 pre 18 minutajoš 14 povezanih
Lazović: Razgovaraćemo sa opozicijom da osnujemo skupštinsku komisiju za utvrđivanje odgovornosti za tragediju u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih