Повезане вести
"Мајка ми је пружила све у животу, зато носим њено презиме" Анђело јавно проговорио о породичним односима, па споменуо оца
Ало 23.07.2024
Ранковић је потпуно искрено говорио о свему. Ријалити учесник Анђело Ранковић, дечко Аните Станојловић, синоћ је 22. јула гостовао у емисији "Народ пита". Током емисије, Анђело је по први пут отворено говорио о свом оцу, који се… »
Анђело Ранковић открио да ли се одрекао оца: "Мајка ми је пружила све у животу, зато носим њено презиме"
Телеграф 23.07.2024
Ријалити такмичар и Анитин дечко, Анђело Ранковић синоћ, 22. јула је гостовао у емисији "Народ пита". Између осталог је причао и о свом оцу, који се никад није оглашавао на тему ријалитија и ког јавност никад није видела. Он је… »
Анђело открио Да ли се одрекао оца Отворио душу о породици и признао зашто носи мајчино презиме
Ало 23.07.2024
Осврнуо се на породичну ситуацију. Анђело Ранковић синоћ је гостовао у емисији "Народ пита" где је говорио о свом учешћу у Елити. Он се током емисије осврнуо и на породичну ситуацију, али и навода да се одрекао оца. - Отац ми се… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 26 минутајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане