Povezane vesti
"Majka mi je pružila sve u životu, zato nosim njeno prezime" Anđelo javno progovorio o porodičnim odnosima, pa spomenuo oca
Alo 23.07.2024
Ranković je potpuno iskreno govorio o svemu. Rijaliti učesnik Anđelo Ranković, dečko Anite Stanojlović, sinoć je 22. jula gostovao u emisiji "Narod pita". Tokom emisije, Anđelo je po prvi put otvoreno govorio o svom ocu, koji se nikada nije… »
Anđelo Ranković otkrio da li se odrekao oca: "Majka mi je pružila sve u životu, zato nosim njeno prezime"
Telegraf 23.07.2024
Rijaliti takmičar i Anitin dečko, Anđelo Ranković sinoć, 22. jula je gostovao u emisiji "Narod pita". Između ostalog je pričao i o svom ocu, koji se nikad nije oglašavao na temu rijalitija i kog javnost nikad nije videla. On je sada prvi put… »
Anđelo otkrio Da li se odrekao oca Otvorio dušu o porodici i priznao zašto nosi majčino prezime
Alo 23.07.2024
Osvrnuo se na porodičnu situaciju. Anđelo Ranković sinoć je gostovao u emisiji "Narod pita" gde je govorio o svom učešću u Eliti. On se tokom emisije osvrnuo i na porodičnu situaciju, ali i navoda da se odrekao oca. - Otac mi se ne zove Slavko… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA: Kijev planira udare raketama na Rusiju; Moskva upozorava da je to rat s NATO-om
RTV pre 2 satajoš 135 povezanih
"Srce mi se steglo kad sam čula da je preminula! Sve se srušilo..." Rođaka lepe košarkašice Anje neutešna nakon gubitka, grad Paraćin proglasio trodnevnu žalost
Kurir pre 43 minutajoš 65 povezanih
Predsednik Kazahstana u Srbiji, na aerodromu ga dočekao predsednik Vučić
RTS pre 31 minutajoš 20 povezanih