Повезане вести
Путин и Лукашенко посетили Романовски манастир на језеру Лагода
Еуроневс 25.07.2024
Руски председник Владимир Путин и председник Белорусије Александар Лукашенко посетили су острво Валам на језеру Ладога у Русији, пренела је агенција РИА. Двојица председника посетила су Романовски манастир и присуствовали… »
Асад у изненадној посети Кремљу
Политика 25.07.2024
Руски председник Владимир Путин предложио је сиријском колеги да разговарају о ситуацији у региону. Руски председник Владимир Путин састао се у Кремљу са сиријским лидером Башаром Асадом, преноси Спутњик. Руски председник… »
Путин и Асад се састали у Москви
Н1 Инфо 25.07.2024
Подели : Руски и сиријски председник, Владимир Путин и Башар ел Асад састали су се у Кремљу. „Веома ме занима ваше мишљење о томе како се развија ситуација у региону. Нажалост, постоји тенденција ескалације, то видимо. То се… »
Сусрет Путина и Ассада у Москви
Слободна Европа 25.07.2024
Руски предсједник Владимир Путин састао се у Кремљу са сиријским предсједником Басхаром ал-Ассадом, објавила је у четвртак прес-служба руског предсједника. "Веома ме занима Ваше мишљење о ситуацији у регији у цјелини", рекао… »
Путин и Асад се састали у Москви
Нови магазин 25.07.2024
Руски и сиријски председници, Владимир Путин и Башар ел Асад састали су се данас у Кремљу. "Веома ме занима ваше мишљење о томе како се развија ситуација у региону. Нажалост, постоји тенденција ескалације, то видимо. То се… »
"Наш састанак је веома важан": Асад дошао код Путина у Кремљ, руски председник затражио мишљење о ситуацији у региону
Курир 25.07.2024
Руски председник Владимир Путин састао се у Кремљу са сиријским колегом Башаром ал Асадом, објавила је председничка прес служба у Москви. - Веома сам заинтересован да чујем Ваше мишљење у вези са развојем ситуације у региону… »
Путин са Асадом у Кремљу о погоршању ситуације у региону
Еуроневс 25.07.2024
Председник Русије Владимир Путин одржао је синоћ састанак са сиријским лидером Башаром ел Асадом у Кремљу, преноси агенција РИА Новости. Руски председник предложио је сиријском колеги да разговарају о ситуацији у региону, која… »
Путин са Асадом у Кремљу о погоршању ситуације у региону
РТВ 25.07.2024
МОСКВА - Председник Русије Владимир Путин одржао је синоћ састанак са сиријским лидером Башаром ел Асадом у Кремљу, преноси агенција РИА Новости. Руски председник предложио је сиријском колеги да разговарају о ситуацији у… »
Вести дана »
Трамп: Одлаже се планирани напад на Иран; у удару ИДФ убијен командант Исламског џихада
РТС пре 3 минутајош 1 повезана
Посланици Скупштине Србије настављају расправу о изменама сета изборних закона
РТВ пре 3 сатајош 1 повезана
Део Новог Београда и Звездаре без воде цео дан, а негде и умањен притисак: Стиже тек у 20 часова, ево списка адреса
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане