Povezane vesti
Teniski svet u neverici! Novak Đoković ovo nije zaslužio pred početak Olimpijskih igara
Večernje novosti 25.07.2024
Potpuni raspad olimpijskog turnira u tenisu! Poslednja vest je da se sa njega povukao Janik Siner i da će umesto najboljeg tenisera na ATP listi trenutno u singl konkurenciju upasti odlični italijanski dublaš Andrea Vavasori koji je van najboljih 200 u… »
Ceo svet na iglama! Zbog njega kasni žreb za teniserer u Parizu
Večernje novosti 25.07.2024
Srpski teniser Novak Đoković nestrpljivo očekuje žreb za Olimpijske igre, gde će saznati svoj mogući put ka zlatu u Parizu. Kako je najavljeno, Đoković će morati da slavi na šest mečeva ukoliko želi da dođe do zlata, a već sada je poznato da neće moći… »
Holger Rune zbog povrede odustao od učešća na Olimpijskim igrama u Parizu
Danas 24.07.2024
Danski teniser Holger Rune saopštio je danas da je zbog povrede zgloba primoran da otkaže učešće na Olimpijskim igrama u Parizu. – Žao mi je što ne mogu da igram na Olimpijskim igrama, čemu sam se radovao. Igrao sam sa povređenim zglobom tokom cele… »
Vesti dana »
Da li danas pada Vlada Đura Macuta? Tri moguća scenarija današnje sednice Skupštine Srbije
Nova pre 43 minutajoš 10 povezanih
VIDEO Jović ostao bez NBA plej-ofa u drami: Haotično otvaranje i drama do poslednje sekunde
Nova pre 13 minutajoš 16 povezanih
Danas promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 23 stepena.
Glas Zapadne Srbije pre 12 minutajoš 11 povezanih
Sutra novo ročište u slučaju „Generalštab“: Hoće li Vlada pokrenuti pitanje imuniteta Nikole Selakovića?
Danas pre 11 satijoš 4 povezane
Vučić danas nastavlja konsultacije, najavljeni predstavnici Narodne stranke
Blic pre 8 minutajoš 4 povezane