Povezane vesti
"Nećemo Crnu Goru odneti u Kremlj"
B92 25.07.2024
Jedan od lidera ZBCG Milan Knežević oglasio se za "Novosti" povodom reakcije ambasade SAD na sastav Vlade Crne Gore, gde Srbe opet vide kao remetilački faktor. "I ja sam zabrinut zbog pokušaja atentata na Donalda Trampa i dokazanog propusta bezbednosnih… »
Knežević za "Novosti": Nećemo Crnu Goru preseliti u Kremlj!
Večernje novosti 25.07.2024
JEDAN od lidera ZBCG Milan Knežević oglasio se za "Novosti" povodom reakcije ambasade SAD na sastav Vlade Crne Gore, gde Srbe opet vide kao remetilački faktor. Foto: DNP - I ja sam zabrinut zbog pokušaja atentata na Donalda Trampa i dokazanog propusta… »
Vesti dana »
Meč godine: Atomska košarka Jokića i "brutalni" Vembanjama - utakmica za sva vremena VIDEO
B92 pre 5 satijoš 9 povezanih
Cveti – prema narodnom verovanju, danas se donose važne odluke i započinju poslovi
RTS pre 48 minutajoš 1 povezana
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Budućnost - Partizan u 6. kolu Top 8 faze ABA lige
Telegraf pre 12 minutajoš 5 povezanih
Ceca se na koncertu u Jagodini obratila porodici pokojnog Palme. Ovu pesmu mu je posvetila, a evo zašto je unuk Željko sve vreme vukao za rukav na bini (video)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
U SAD uhapšene nećaka i unuka Kasema Solejmanija, iranskog generala ubijenog 2020. godine
Danas pre 12 satijoš 1 povezana