Повезане вести

Историјска победа Радничког 1923 у квалификацијама за Лигу конференција

Историјска победа Радничког 1923 у квалификацијама за Лигу конференција

РТК 25.07.2024
Фудбалери Радничког 1923 из Крагујевца победили су на стадиону „Дубочица“ у Лесковцу екипу Морнара из Бара 1:0 у првом мечу другог кола квалификација за Лигу конференција. Стрелац првог гола за Раднички у европским утакмицама је… »
Да ли је ово збунило фудбалере Војводине против Ајакса? Стрелац гола открио: "Не знам због чега су то урадили"

Да ли је ово збунило фудбалере Војводине против Ајакса? Стрелац гола открио: "Не знам због чега су то урадили"

Телеграф 25.07.2024
Кров на "Јохан Кројф Арени" био је затворен. Фудбалери Војводине несрећно су поражени од славног Ајакса на "Јохан Кројф Арени" голом Марка ван ден Бомена у 86. минуту утакмице, али у реванш у Србији улазе са активним резултатом -… »
"Били смо прозивани, чак и Андора победи Вележа": Дудић поносан на Раднички и победу за Србију после 344 дана

"Били смо прозивани, чак и Андора победи Вележа": Дудић поносан на Раднички и победу за Србију после 344 дана

Телеграф 25.07.2024
Искрена изјава стратега који је унео победнички ДНК у тим. Крагујевачки Раднички није желео да чека на уводну победу на дебију у европски куповима, па је тако одмах у првом сусрету поразио Морнар са 1:0. Тако су дошли близу… »
Раднички славио на европској премијери (ВИДЕО)

Раднички славио на европској премијери (ВИДЕО)

Ритам града Кг 25.07.2024
Фудбалери Радничког 1923 савладали су вечерас у Лесковцу у првој утакмици другог кола квалификација за УЕФА Лигу конферениције екипу Морнара из Бара 1:0 (0:0). Једини поготак на утакмици дело је Алексића, који је у 72. минуту… »
Раднички прекинуо црни низ српског фудбала у Европи: Крагујевчани славили, храбра Војводина близу сензације против великог…

Раднички прекинуо црни низ српског фудбала у Европи: Крагујевчани славили, храбра Војводина близу сензације против великог…

Курир 25.07.2024
Фудбалери Војводине поражени су од Ајакса у Амстердаму резултатом 1:0 у првој утакмици 2. кола квалификација за Лигу Европе. Војводина је храбро одолевала фаворизованом ривалу, а једини погодак постигао је Ван ден Бомен у… »
Алексић заблистао после феноменалног гола у Европи: "Наравно да сам задовољан! У Бару поново идемо на победу"

Алексић заблистао после феноменалног гола у Европи: "Наравно да сам задовољан! У Бару поново идемо на победу"

Телеграф 25.07.2024
Велико вече за Раднички 1923 из Крагујевца. Фудбалери Радничког из Крагујевца дошли су до историјске победе у Европи, пошто су у Лесковцу савладали Морнар из Бара и тако дошли надмак пласмана у треће коло квалификација за Лигу… »
Алексић полетео као Ван Перси и дао историјски гол: Погледајте мајсторију играча Радничког

Алексић полетео као Ван Перси и дао историјски гол: Погледајте мајсторију играча Радничког

Телеграф 25.07.2024
Био је то водећи погодак Крагујевчана у 70. минуту. И то смо дочекали - Раднички из Крагујевца је постигао свој први, историјски гол у Европи! И то какав, преко талентованог Милана Алексића, вероватно највреднијег играча српског… »

Вести дана »