Povezane vesti

Jelena Karleuša ima novog dečka! Pevačica oštro odgovorila mlađoj koleginici!

Jelena Karleuša ima novog dečka! Pevačica oštro odgovorila mlađoj koleginici!

Večernje novosti 26.07.2024
PEVAČICA Jelena Karleuša oglasila se nakon teških reči koje joj je Edita Aradinović uputila. Photo: Antonio Ahel/ATAImages Sukob Jelene Karleuše i Edite Aradinović u aprilu 2024. godine punio je novinske stupce, a tom prilikom, mlada pevačica… »
Jelena Karleuša brutalno odgovorila Editi: Novi sukob dve pevačice!

Jelena Karleuša brutalno odgovorila Editi: Novi sukob dve pevačice!

Svet plus 26.07.2024
Jelena Karleuša, poznata po svojoj otvorenosti i često oštrim stavovima, ponovo je privukla pažnju medija svojim brutalnim odgovorom na komentar Edita. Sukob između dve javne ličnosti izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama i u medijima, a… »
“Imam novog dečka!” Jelena Karleuša odbrusila koleginici, pa šokirala priznanjem!

“Imam novog dečka!” Jelena Karleuša odbrusila koleginici, pa šokirala priznanjem!

Vesti online 26.07.2024
Sukob Jelene Karleuše i Edite Aradinović u aprilu 2024. godine punio je novinske stupce, a tom prilikom, mlada pevačica optužila je muzičku zvezdu da joj je “skinula” dečka. JK je ove navode oštro demantovala, a nakon što je Adarinovićeva za… »
"Ljuljeta može da dođe po moju staru veš mašinu" jk brutalno odgovorila na prozivke Edite Aradinović, spomenula i dečka

"Ljuljeta može da dođe po moju staru veš mašinu" jk brutalno odgovorila na prozivke Edite Aradinović, spomenula i dečka

Kurir 26.07.2024
Žestoki sukob Edite Aradinović i Jelene Karleuše brujao je mesecima, a tenzija je dosegla vrhunac kada je mlada pevačica izjavila da joj je starija koleginica "preotela dečka". Ni nekoliko meseci nakon brutalnog okršaja čini se da tenzija ne… »

Vesti dana »