Povezane vesti
Janjuš pobegao iz Srbije, pa iz ove države poslao Aneli brutalnu poruku: Izgledaš sjajno bez mene, ti...
Kurir 28.07.2024
Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić stavili su tačku na svoj odnos još pre kraja "Elite 7", a po izlasku iz Bele kuće nisu obnovili svoju romansu. Aneli je nedavno otišla u Sarajevo gde vreme provodi sa ćerkicom Norom, a Janjuš je otputovao u Crnu Goru… »
(Video) Janjuš na jahti u crnoj gori: Nakon raskida otišao iz Srbije, pa se javno obratio Aneli: "Izgledaš sjajno bez mene"
Blic 28.07.2024
Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić stavili su tačku na svoj odnos još pre kraja "Elite 7", a po izlasku iz Bele kuće nisu obnovili svoju romansu. Aneli je nedavno otišla u Sarajevo gde vreme provodi sa ćerkicom Norom, a Janjuš je otputovao u Crnu Goru… »
Janjuš se rasuo u komade Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene...
Alo 28.07.2024
Janjuš je objavio snimak sa mora kom je pridružio emotivne stihove i ostavio kratak opis. Marko Janjušević Janjuš sve je iznenadio svojim poslednjim emotivnim oglašavanjem. Naime, Janjuš je objavio snimak sa mora kom je pridružio emotivne stihove i… »
Vesti dana »

Početak leta na severnoj hemisferi i vremenska prognoza za Srbiju
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 27 povezanih

Početak letnje turističke sezone donosi pojačan saobraćaj i duža zadržavanja na graničnim prelazima
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 17 povezanih

Sukob Izraela i Irana: Vazdušni napadi, diplomatski sukobi i nuklearna pretnja
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 23 povezane

Sud poništio rešenje kojim su odbijeni prigovori opozicije na izborima u Zaječaru
Slobodna Evropa pre 8 minutajoš 13 povezanih