Повезане вести

Марица Перишић поражена у четвртфиналу, у репасажу за бронзу

Марица Перишић поражена у четвртфиналу, у репасажу за бронзу

Политика 29.07.2024
Репрезентативка Србије у џудоу Марица Перишић није данас успела да се пласира у полуфинале Олимпијских игара у Паризу у категорији до 57 килограма. Перишић је данас у четвртфиналу ОИ поражена од Кристе Дегучи из Канаде "златним… »
Уплакана Марица: Једна грешка ме коштала пораза

Уплакана Марица: Једна грешка ме коштала пораза

Спортски журнал 29.07.2024
Перишић је у прва два кола победила Маниту Шресту Прадан из Непала и Чен Линг Лијен са Тајвана, а у четвртфиналу је изгубила од Канађанке Кристе Дегучи златним бодом. Српска џудисткиња Перишић изјавила је после пораза у… »
Перишић уплакана: Нисам стигла на време да побегнем…

Перишић уплакана: Нисам стигла на време да побегнем…

Спорт клуб 29.07.2024
Српска џудисткиња Марица Перишић изјавила је да после пораза у репесажу од Јапанке Харуке Фунакубо да је имала једну грешку на мечу која ју је коштала пораза. „Против Јапанке сам имала једну грешку и она ме је коштала пораза… »
Перишићева изгубила у репесажу: Без борбе за олимпијску бронзу

Перишићева изгубила у репесажу: Без борбе за олимпијску бронзу

Спортски журнал 29.07.2024
Јапанска џудисткиња успешнија. Српска џудисткиња Марица Перишић изгубила је данас у репесажу у категорији до 57 килограма на Олимпијским играма у Паризу, пошто је изгубила од Харуке Фунакубо из Јапана 0:10. Фунакубо је… »
Крај за марицу Перишић: Српска џудисткиња поражена у репасажу и остала без борбе за бронзу!

Крај за марицу Перишић: Српска џудисткиња поражена у репасажу и остала без борбе за бронзу!

Хот спорт 29.07.2024
Марица Перишић је показала зубе, али даље није могла против фаворита Српска џудисткиња Марица Перишић није успела да се избори за медаљу на Олимпијским играма у Паризу, након што је поражена у репасажу од Јапанке Фунакубо… »
Марица Перишић испала у репесажу, Јапанка ипоном угасила наду Српкињи!

Марица Перишић испала у репесажу, Јапанка ипоном угасила наду Српкињи!

Спортске.нет 29.07.2024
Српска џудистикиња Марица Перишић испала је са олимпијских игара. Она је у репесажу категорије до 57 килограма поражена од Јапанке Харуке Функубо. Перишић се добро држала све до последњем минута борбе, а онда је фаворизована… »
Марица Перишић без шанси за бронзу

Марица Перишић без шанси за бронзу

Б92 29.07.2024
Српска џудисткиња Марица Перишић изгубила је у репасажу у категорији до 57 килограма. Од ње је боља била Јапанка Харука Фунакубо. На старту обе ривалке су добиле опомену због непрописних потеза, да би на око минут до краја… »
Каква штета: Марица Перишић без медаље на Олимпијским играма

Каква штета: Марица Перишић без медаље на Олимпијским играма

Вечерње новости 29.07.2024
Српска џудисткиња Марица Перишић поражена је од Харуке Фунакубо у репесажу на Олимпијским играма у Паризу. ФОТО: АП/Тањуг Наша џудисткиња је остала без шансе да се бори за бронзану медаљу на Олимпијским играма. Кренула је… »
"Имала сам само једну грешку" Марица Перишић није могла да заустави сузе после пораза на Олимпијским играма

"Имала сам само једну грешку" Марица Перишић није могла да заустави сузе после пораза на Олимпијским играма

Српска џудисткиња Марица Перишић поражена је од Харуке Фунакубо у репесажу на Олимпијским играма у Паризу, а након меча се сломила и кроз сузе дала изјаву за медије. ФОТО: АП/Тањуг Марица Перишић је била близу борбе за… »
Марица у сузама: "Направила сам једну грешку која ме је коштала"

Марица у сузама: "Направила сам једну грешку која ме је коштала"

Б92 29.07.2024
Српска џудисткиња Марица Перишић емотивно је доживела пораза у репасажу на Олимпијским играма. Она је у категорији до 57 килограма изгубила од Јапанке Харуко Фунакубо. Фунакубо, која ће се борити за бронзу, држала ју је 10… »
Марица Перишић изгубила од Јапанке ипоном: Није успела да се "отргне", неће се борити за бронзу на ОИ!

Марица Перишић изгубила од Јапанке ипоном: Није успела да се "отргне", неће се борити за бронзу на ОИ!

Телеграф 29.07.2024
Гледали смо жесток окршај у репасажу. Српска џудисткиња, Марица Перишић неће се борити за бронзану медаљу, пошто је у репасажу изгубила од Јапанке Харуке Фунакубо ипоном. Добиле су већ после мање од једног минута борбе шидо и… »
Следи борба за бронзу: Ево када и против кога ће се борити Марица Перишић у репасажу!

Следи борба за бронзу: Ево када и против кога ће се борити Марица Перишић у репасажу!

Хот спорт 29.07.2024
Надамо се победи! Српска џудисткиња Марица Перишић, која се такмичи у категорији до 57 килограма, није успела да се пласира у полуфинале, јер је у четвртфиналу изгубила од Кристе Дегучи из Канаде. Међутим, постоји светла тачка… »
Перишић жали: "Идем да погинем"

Перишић жали: "Идем да погинем"

Б92 29.07.2024
Марица Перишић, српска џудисткиња, бориће се за медаљу на Олимпијским играма у Паризу. Српска џудисткиња Марица Перишић изгубила је од најбоље на свету у четвртфиналном дуелу, а претходно имала две доминантне победе. Након… »
''Идем да погинем!'' Марица Перишић након пораза од најбоље џудисткиње света

''Идем да погинем!'' Марица Перишић након пораза од најбоље џудисткиње света

Марица Перишић није успела да се пласирала у полуфинале Олимпијских игара у Паризу. Наша џудисткиња поражена је од Кристе Дегучи из Канаде са 1:0, златним поеном. ФОТО: АП/Тањуг - Жао ми јер сам била јако близу, водила сам и… »
Велика штета: Марица Перишић за длаку поражена од најбоље на свету, али нада за медаљу и даље постоји!

Велика штета: Марица Перишић за длаку поражена од најбоље на свету, али нада за медаљу и даље постоји!

Хот спорт 29.07.2024
Марица може до бронзе Марица Перишић није успела да се пласира у полуфинале Олимпијских игара у Паризу. Наша џудисткиња је изгубила од канадске представнице Кристе Дегуши, која је победила са 1:0 златним поеном. Марица сада има… »
Марица Перишић без полуфинала, али није све изгубљено

Марица Перишић без полуфинала, али није све изгубљено

Данас 29.07.2024
Уколико канадска џудисткиња избори место у финалу, Српкиња би могла да се бори за бронзу. Велика штета! Одличну борбу имала је Перишићева у четвртфиналу, борила се против двоструке светске шампионке која је у Париз допутовала… »
Наставља се одличан дан за српски спорт на ОИ: Марица Перишић изборила четвртфинале!

Наставља се одличан дан за српски спорт на ОИ: Марица Перишић изборила четвртфинале!

Хот спорт 29.07.2024
Следи дуел са једном од кандидаткиња за злато Марица Перишић изборила је место у четвртфиналу Олимпијских игара победом против Лијен из Кинеског Тајпеха. За полуфинале се бори против Канађанке Дегучи, која важи за једног од… »
Штета, баш штета! Марица Перишић после велике драме изгубила од најбоље џудисткиње света

Штета, баш штета! Марица Перишић после велике драме изгубила од најбоље џудисткиње света

Марица Перишић није успела да се пласирала у полуфинале Олимпијских игара у Паризу! Наша џудисткиња поражена је од Кристе Дегучи из Канаде са 1:0, златним поеном. ФОТО: АП Српкињи остаје да се нада да може кроз репасаж до… »
Марица Перишић без полуфинала Олимпијских игара: Имала све у шаци, само једна грешка пресудила у борби

Марица Перишић без полуфинала Олимпијских игара: Имала све у шаци, само једна грешка пресудила у борби

Телеграф 29.07.2024
Каква штета... Српска џудисткиња Марица Перишић није успела да се пласира у полуфинале на Олимпијских игара, пошто је од ње била боља Криста Дегучи из Канаде са 1:0. Одличну борбу је имала наша Марица, која је поклекла тек… »

Вести дана »