Povezane vesti
Hitno prekinut program na pinku Uroš pljunuo Ša usred emisije, pa ga udarao po glavi, haos u studiju
Alo 30.07.2024
Njihove nesuglasice nisu izostale ni sinoć, a situacija je u jednom momentu eskalirala. Uroš Stanić i Nenad Aleksić Ša sinoć su gostovali u emisiji "Narod pita". Njihove nesuglasice nisu izostale ni sinoć, a situacija je u jednom momentu eskalirala. - Ja… »
Haos, žestok obračun Ša i Uroša! Prekinut program zbog polivanja i pljuvanja: "Zaslužio si mnogo gore"
Telegraf 30.07.2024
Preporučujemo. Uroš Stanić i Nenad Aleksić Ša gostuju u emisiji "Narod pita". Oni su tokom Elite imali žestoke rasprave, pa je takav bio i početak emisije. - Ja samo moram da kažem da sam rešio da postanem umetnik nakon rijalitija, a ovaj Ša ovde je za… »
Vesti dana »
Nastavljena sednica Skupštine, poslanici raspravljaju o kandidatima za članove Saveta REM
Beta pre 1 satjoš 50 povezanih
BLOG UŽIVO „Ovo je stvar ljudskosti. Noći su teške i hladne, ali izdržaćemo“: Niški studenti spavaju u šatoru ispred Skupštine, podršku Dijani Hrki pruža i veliki broj srednjoškolaca
Nova pre 50 minutajoš 44 povezane
Nove cijene goriva: Eurodizel 198, benzin 182 dinara po litru
RTV Novi Pazar pre 3 satajoš 43 povezane
Grosi: Postignut dogovor o lokalnom prekidu vatre u zoni nuklearke Zaporožje;Ukrajinci spasli vojnika pomoću robota
RTS pre 6 minutajoš 29 povezanih
Novak Đoković u još jednom ATP finalu, nadohvat nove titule: Grčka veoma prija Srbinu
Euronews pre 25 minutajoš 34 povezane