Повезане вести

Облачим се, тешке су ми ноге... Никола Роквић након пешачења до Грчке направио нови подвиг

Облачим се, тешке су ми ноге... Никола Роквић након пешачења до Грчке направио нови подвиг

Вечерње новости 30.07.2024
НИКОЛА РОКВИЋ у току васкршњег поста кренуо је пешака пут Грчке до Егине, до манастира Нектарија Егинског и тако прешао 1.000 километара, а сада се упустио у нови подвиг. Фото: Новости Наиме, Роквић се пео на планину, успут је и… »
Нови подвиг Николе Роквића: "Мислио сам да нећу моћи" ФОТО/ВИДЕО

Нови подвиг Николе Роквића: "Мислио сам да нећу моћи" ФОТО/ВИДЕО

Б92 30.07.2024
Никола Роквић се, након великог пута до Егине, одлучио на још један подвиг. Певач Никола Роквић је на друштвеним мрежама поделио свој нови подвиг. Наиме, он се пео на планину, а након тога је имао концерт који је одржао упркос… »
"Помислих, боже, хоћу ли: Моћи?" Никола Роквић након пешачења до Грчке направио нови подвиг: "Облачим се, тешке су ми ноге..."…

"Помислих, боже, хоћу ли: Моћи?" Никола Роквић након пешачења до Грчке направио нови подвиг: "Облачим се, тешке су ми ноге..."…

Блиц 30.07.2024
Певач Никола Роквић у току васкршњег поста кренуо је пешака пут Грчке до Егине, до манастира Нектарија Егинског и тако прешао 1.000 километара, а сада се упустио у нови подвиг. Наиме, Роквић се пео на планину, успут је и трчао… »
Нови подвиг Николе роквића распаметио све! Певач успео а мало коме би то пало напамет: "Питао сам се да ли ћу моћи..."

Нови подвиг Николе роквића распаметио све! Певач успео а мало коме би то пало напамет: "Питао сам се да ли ћу моћи..."

Курир 30.07.2024
Никола Роквић, након што је пешке ишао до Егине, острва у Грчкој, и прешао преко 1.000 километара, упустио се у нови подвиг. Роквић се пео на планину, успут је и трчао, а на крају одржао и концерт. Ово несвакидашње искуство… »

Вести дана »