Povezane vesti
Anita Stanojlović u emisiji uživo žestoko potkačila Matoru: "Skinula me je golu, brak sa njom je bio greška", nastao muk u…
Blic 31.07.2024
Anita Stanojlović gostovala je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom je pričala o propalom braku sa Jovanom Tomić Matorom. Anita je istakla da brak sa Matorom smatra svojom najvećom greškom. - Da uđem u brak sa Matorom... Često… »
"Skinuila me je golu, brak je bio greška" Anita Stanojlović bez zadrške o odnosu sa Matorom: Zaludela sam se...
Kurir 31.07.2024
Anita Stanojlović gostovala je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom je pričala o propalom braku sa Jovanom Tomić Matorom. Anita je istakla da brak sa Matorom smatra svojom najvećom greškom. - Da uđem u brak sa Matorom... Često… »
Anita žestoko potkačila matoru! Nakon godinu dana ispričala kroz šta je prolazila zbog Tomićeve, nastao muk u studiju
Alo 31.07.2024
Smatra je da je iz svega naučila važnu lekciju. Pobednica Elite 7, Anita Stanojlović priznala je da joj je brak sa Jovanom Tomić Matorom koju je upoznala u rijalitiju najveća životna greška. Stanojlovićeva je otkrila i sve o dopisivanju sa Mateom… »
Vesti dana »
"Bajatović i vlast u zagrljaju kriminala": Uhapšeni direktor Gradskog preduzeća bio u SPS-u, pa u SNS-u (foto)
Pravda pre 1 satjoš 90 povezanih
Ko je ministarka Adrijana Mesarović, Novosađanka koja će sesti u fotelju Tome Mone
Nova pre 3 satajoš 87 povezanih
Bajden se obratio posle prihvatanja primirja Izraela i Hezbolaha: Trajni prekid neprijateljstva, Hezbolah neće ponovo ugroziti bezbednost
Kurir pre 49 minutajoš 72 povezane
Poslednji trening zvezde pred meč sa štutgartom: Pozitivna atmosfera u crveno-belom taboru!(foto+video)
Hot sport pre 3 satajoš 42 povezane
Šoškić: Trumpove carine se kose sa modelom kojeg Zapad promoviše više od pola stoljeća
Al Jazeera pre 4 satijoš 36 povezanih