Povezane vesti
Paraziti i bakterije: Kako se životinje brane od infekcija
BBC News 31.07.2024
Kako su životinje razvile mehanizme zaštite od infekcija i bolesti, a da ne gutaju pilule kao ljudi. Druge vrste su razvile pametne načine da bi se zaštitile od oboljevanja dugo pre nego što smo mi izumeli razne metode lečenja. Kako to one rade? Ljudi su… »
Južne vesti 31.07.2024
Druge vrste su razvile pametne načine da bi se zaštitile od oboljevanja dugo pre nego što smo mi izumeli razne metode lečenja. Kako to one rade? Ljudi su u stalnom ratu sa bolestima. Ispaljujemo antibiotske projektile na bakterije i bacamo granate u… »
NIN 31.07.2024
Druge vrste su razvile pametne načine da bi se zaštitile od oboljevanja dugo pre nego što smo mi izumeli razne metode lečenja. Kako to one rade? Ljudi su u stalnom ratu sa bolestima. Ispaljujemo antibiotske projektile na bakterije i bacamo granate u… »
Vesti dana »
(Video) Bukte požari na Balkanu: Vatra iz BiH prešla u Hrvatsku, uključila se i vojska: Drama u Ulcinju, gori i u Severnoj Makedoniji
Blic pre 35 minutajoš 27 povezanih
Indoneziju pogodio još jedan snažan zemljotres jačine 6,9 stepeni
N1 Info pre 4 minutajoš 56 povezanih
Dačić: U Srbiji aktivno 12 požara na otvorenom, sumnja se da su neki podmetnuti
Moj Novi Sad pre 24 minutajoš 16 povezanih
Dvospratni autobus sa putnicima iz Srbije sleteo sa puta u Bugarskoj, nema povređenih
Moj Novi Sad pre 44 minutajoš 15 povezanih
U Srbiji 25 požara na otvorenom: Stuacija na Stolovima nepromenjena, gašenje otežava nepristupačan teren
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih