Povezane vesti
Paraziti i bakterije: Kako se životinje brane od infekcija
BBC News 31.07.2024
Kako su životinje razvile mehanizme zaštite od infekcija i bolesti, a da ne gutaju pilule kao ljudi. Druge vrste su razvile pametne načine da bi se zaštitile od oboljevanja dugo pre nego što smo mi izumeli razne metode lečenja. Kako to one rade? Ljudi su… »
Južne vesti 31.07.2024
Druge vrste su razvile pametne načine da bi se zaštitile od oboljevanja dugo pre nego što smo mi izumeli razne metode lečenja. Kako to one rade? Ljudi su u stalnom ratu sa bolestima. Ispaljujemo antibiotske projektile na bakterije i bacamo granate u… »
NIN 31.07.2024
Druge vrste su razvile pametne načine da bi se zaštitile od oboljevanja dugo pre nego što smo mi izumeli razne metode lečenja. Kako to one rade? Ljudi su u stalnom ratu sa bolestima. Ispaljujemo antibiotske projektile na bakterije i bacamo granate u… »
Vesti dana »
Druga pucnjava u školi u Turskoj za dva dana, devetoro mrtvih i 13 ranjenih
Radio sto plus pre 1 satjoš 46 povezanih
Brnabić: Apetit za dijalogom sa predsednikom Srbije misteriozno nestao kod Gocija i N1
Euronews pre 43 minutajoš 30 povezanih
Selaković izneo odbranu u slučaju "Generalštab": Cilj optužnog predloga protiv mene diskreditacija organa vlasti
Newsmax Balkans pre 24 minutajoš 93 povezane
Danas: Orbanov naslednik Mađar najavio istragu zbog korupcije, a dokačio se i Vučića
Serbian News Media pre 6 satijoš 29 povezanih