Повезане вести

„Ма, она ми је сигурно прва честитала Арену, ево потрчала је“: Тања Савић пецнула Славицу Ћуктераш током интервјуа

„Ма, она ми је сигурно прва честитала Арену, ево потрчала је“: Тања Савић пецнула Славицу Ћуктераш током интервјуа

Нова 31.07.2024
: Однос певачица Тање Савић и Славице Ћуктераш већ годинама интригира јавност. Тања Савић и Славица Ћуктераш зближиле су се током прве сезоне „Звезда Гранда“ у којој су се обе такмичиле, а касније је дошло до сукоба међу њима… »
Први ће ми честитати: Тања Савић о честитању колега из прве сезоне "Звезде Гранда" за "Арену"

Први ће ми честитати: Тања Савић о честитању колега из прве сезоне "Звезде Гранда" за "Арену"

Вечерње новости 31.07.2024
ТАЊА САВИЋ годинама има променљив однос са колегиницом Славицом Ћуктераш, са којом је својевремено била у "Звездама Гранда". Фото: Зоран Кузмановић Муња Сад је Тања прокоментарисала Славицу, у свом стилу, док је причала о… »
Тања Савић јавно поткачила Славицу чуктераш! Кроз смех поручила: Убиће ме дечко... Нетрпељивост између њих кључа

Тања Савић јавно поткачила Славицу чуктераш! Кроз смех поручила: Убиће ме дечко... Нетрпељивост између њих кључа

Курир 31.07.2024
Певачица Тања Савић годинама има променљив однос са колегиницом Славицом Ћуктераш, са којом је својевремено била у "Звездама Гранда". Сад је Тања прокоментарисала Славицу, у свом стилу, док је причала о концерту у београдској… »

Вести дана »