Povezane vesti
„Ma, ona mi je sigurno prva čestitala Arenu, evo potrčala je“: Tanja Savić pecnula Slavicu Ćukteraš tokom intervjua
Nova 31.07.2024
: Odnos pevačica Tanje Savić i Slavice Ćukteraš već godinama intrigira javnost. Tanja Savić i Slavica Ćukteraš zbližile su se tokom prve sezone „Zvezda Granda“ u kojoj su se obe takmičile, a kasnije je došlo do sukoba među njima i godinama nisu… »
Prvi će mi čestitati: Tanja Savić o čestitanju kolega iz prve sezone "Zvezde Granda" za "Arenu"
Večernje novosti 31.07.2024
TANjA SAVIĆ godinama ima promenljiv odnos sa koleginicom Slavicom Ćukteraš, sa kojom je svojevremeno bila u "Zvezdama Granda". Foto: Zoran Kuzmanović Munja Sad je Tanja prokomentarisala Slavicu, u svom stilu, dok je pričala o koncertu u beogradskoj… »
Tanja Savić javno potkačila Slavicu čukteraš! Kroz smeh poručila: Ubiće me dečko... Netrpeljivost između njih ključa
Kurir 31.07.2024
Pevačica Tanja Savić godinama ima promenljiv odnos sa koleginicom Slavicom Ćukteraš, sa kojom je svojevremeno bila u "Zvezdama Granda". Sad je Tanja prokomentarisala Slavicu, u svom stilu, dok je pričala o koncertu u beogradskoj Areni, koji je zakazala… »
Vesti dana »
Magla i hladno vreme otežavaju saobraćaj u Srbiji, uz prognozu sunčanih dana i toplijih temperatura
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 24 povezane
Vučić najavio iz Pariza Beograd dobija metro za 2 do 3 godine, ugovor se potpisuje do 15. decembra
Alo pre 50 minutajoš 22 povezane
Srbija ne ide na Svetsko prvenstvo, Paunovića čeka mukotrpan rad
BBC News pre 55 minutajoš 25 povezanih
Obezbeđenje skinulo transparent „Srednjoškolci uz Jaćimoviće“ sa ograde kod Banovine FOTO
Nova pre 9 minutajoš 14 povezanih
Petković (Ne damo Jadar) o odlaganju projekta Rio Tinta: Ovo je signal da su izbori blizu
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih