Повезане вести
"Кад сам га чула да плаче, рекла сам му да се врати кући, али није ме послушао" Александрова мајка креће на Кипар да тражи сина…
Курир 01.08.2024
Младић из Лесковца Александар Глигоријевић нестао је 26. јула на Кипру, у граду Напа док је био на летовању. Последњи пут се чуо са породицом 24. јула. Његова мајка Јасмина Глигоријевић укључила се у емисију Пулс Србије и с… »
"Питао ме за журку и више се нисмо чули": Огласио се младић који је последњи видео несталог Александра на Кипру: "а онда ме…
Блиц 01.08.2024
Лесковчанин Александар Глигоријевић нестао је 26. јула на Кипру, у граду Аја Напа док је био на летовању. Последњи пут се чуо са породицом 24. јула. Младић са Кипра, који се одмах укључио у потрагу за несталим Србином испричао… »
"Дошао је на журку, после тога се нисмо чули": Огласио се младић који се на Кипру упознао са несталим Александром
Мондо 01.08.2024
За сада нема информација о нестанку младића Александра Глигоријевића на Кипру. Лесковчанин Александар Глигоријевић нестао је 26. јула на Кипру, у граду Аја Напа док је био на летовању. Последњи пут се чуо са породицом 24. јула… »
"Питао ме за журку, више се нисмо чули" Младић који се на Кипру упознао са несталим Александром: А онда ме позвала његова…
Курир 01.08.2024
Лесковчанин Александар Глигоријевић нестао је 26. јула на Кипру, у граду Аја Напа док је био на летовању. Последњи пут се чуо са породицом 24. јула. Младић са Кипра, који се одмах укључио у потрагу за несталим Србином испричао… »
Јавио нам се младић који је трагао за Александром на Кипру: Открио детаље њиховог последњег сусрета
Телеграф 01.08.2024
За сада нема нових информација о Александровом нестанку. Лесковчанин Александар Глигоријевић нестао је 26. јула на Кипру, у граду Аја Напа док је био на летовању. Последњи пут се чуо са породицом 24. јула. Младић са Кипра, који… »
"Рекао је да није добро, плакао је": Мајка Лесковчанина који је нестао на Кипру открила шта се десило дан пре
Мондо 01.08.2024
Мајка Александра из Лесковца који је нестао на Кипру открила шта се десило дан пре. Младић из Лесковца Александар Глигоријевић нестао је 26. јула на Кипру, у граду Напа док је био на летовању. Последњи пут се чуо са породицом… »
Мајка Лесковчанина креће на Кипар да тражи сина: "Кад сам чула да плаче рекла сам му да се врати кући, али..."
Телеграф 01.08.2024
Она је открила и шта јој је Александар последње рекао пред нестанак. Младић из Лесковца Александар Глигоријевић нестао је 26. јула на Кипру, у граду Аја Напа док је био на летовању. Последњи пут се чуо са породицом 24. јула… »
Лесковчанин нестао на Кипру: За Александром полиција трага 5 дана, напустио хостел и са собом понео само две ствари (фото)
Блиц 31.07.2024
Српски држављанин Александар Глигоријевић нестао је на Кипру 26. јула, након што је изашао из хостела у ком је одседао у Аја Напи. Његова породица је последњи пут контактирала са њим 24. јула, а рецепционар хостела казао је… »
Вести дана »
Кашмир: Најмање троје погинуло у експлозији у полицијској станици
Еуроневс пре 19 минутајош 55 повезаних
БЛОГ УЖИВО Дијана Хрка не одустаје од штрајка глађу, студенти забринути за њено здравље
Нова пре 19 минутајош 62 повезане
Држава се „опростила“ од 54 милијарде динара од ПДВ: Шта је кумовало паду прихода од најиздашнијег пореза?
Недељник пре 7 сатијош 19 повезаних