Povezane vesti
Slađa poršelina prvo umislila da je cela Srbija zna, a onda pokazala (ne)vaspitanje! Dviljala po restoranu i ponižavala ove…
Kurir 01.08.2024
Voditelj Elite, Darko Tanasijević, nedavno je u emisiji preneo informaciju da je Slađa Lazić navodno napravila haos u jednom prestoničkom lokalu. Kako je ispričao, Slađa je podivljala, jer joj konobar u šampanjcu nije doneo jagodu. - Ja sam čuo da… »
Učesnica Elite divljala usred restorana Napala konobara, ljudi gledali u čudu, pojavio se snimak
Alo 01.08.2024
Bivša učesnica Elite napravila kolaps u jednom prestoničkom lokalu. Voditelj Elite, Darko Tanasijević, nedavno je u emisiji preneo informaciju da je Slađa Lazić navodno napravila haos u jednom prestoničkom lokalu. Kako je ispričao, Slađa je… »
Vesti dana »
"Ne nosite ništa što bi vas odalo da ste jevreji": Napadi na izraelske navijače u Amsterdamu: 5 hospitalizovanih, 62 osobe uhapšene (foto)
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
POKS: Prvi napad na prostorije SNS u Novom Sadu organizovali sami naprednjaci
Danas pre 1 satjoš 10 povezanih
„Zadržavala sam ga, ali on je rekao da ide u grad, da vodi unučice“: Emotivne reči meštana o Đorđu i njegovim unukama, koji su stradali u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Oko 70 radnika FPM Agromehanika iz Boljevca završilo sa stomačnim tegobama: Sumnja se na trovanje hranom?
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Dizel skuplji za dva dinara u narednih sedam dana, cena benzina nepromenjena
Politika pre 2 satajoš 15 povezanih