Povezane vesti
"Jelena mi preti policijom" Ivan Marinković kuka na sav glas zbog neverne supruge: Ja sam je bio željan, ja sam je uzeo...
Kurir 01.08.2024
Bivši učesnik "Elite", Ivan Marinković, u rijaliti je ušao ruku pod ruku sa svojom suprugom Jelenom Ilić Marinković, ni ne sluteći i verujući u ljubav, da će ga ona prevariti. Sa svojom još uvek zakonitom suprugom komunicira preko zajedničke… »
Preti mi policijom, nastao je haos Ivan Marinković otkrio detalje odnosa sa Jelenom: Ne da mi razvod zato što...
Alo 01.08.2024
Marinković je da mu bivša preti policijom. Ivan Marinković otkrio kako trenutno izgleda njegov odnos sa doksorašnjom partnerkom Jelenom. Marinković je otkrio da je uzeo psa od Jelene, te tvrdio da mu bivša preti policijom. - Bilo je povuci, potegni… »
Vesti dana »
Dalibor Ilić nakon istorijske titule sa Spartakom: "Verovali smo, istorijski uspeh
Nova pre 28 minutajoš 31 povezana
IDF: Zauzeta važna tvrđava Bofor u Libanu; Iran pokrenuo napade na naoružane grupe na severu Iraka
RTS pre 13 minutajoš 43 povezane
Spartak Subotica je šampion Srbije u košarci: Drama za pamćenje u finalu, FMP pao u produžetku
Mondo pre 13 minutajoš 40 povezanih
Jeste li iznenađeni? Evo ko je igrač sezone u Ligi šampiona: UEFA odredila najbolje, ovo je i idealni tim elitnog takmičenja!
Kurir pre 5 satijoš 50 povezanih