Повезане вести

Златна Зорана открила како се спремала за историјски успех: "Била је то топла ноћ без климе, знала сам..."

Златна Зорана открила како се спремала за историјски успех: "Била је то топла ноћ без климе, знала сам..."

Телеграф 02.08.2024
И даље се утисци нису у потпуности слегли. Вратила се Зорана Аруновић са Олимпијских игара из Париза окићена златном медаљом, а на аеродрому "Никола Тесла" сачекали су је бројни представници медија. Тим поводом, она је одржала… »
Стекао светску славу после пуцања против Микеца и Зоране: Ћутао данима, сад се огласио и открио зашто не носи опрему

Стекао светску славу после пуцања против Микеца и Зоране: Ћутао данима, сад се огласио и открио зашто не носи опрему

Мондо 02.08.2024
Турски олимпијац коначно се огласио након што је освојио сребрну медаљу у Паризу. Јусуф Дикеч уписао је своје име у турску спортску историју након што је освојио сребрну медаљу на Олимпијским играма у Паризу 2024. заједно са… »
Зорана Аруновић од злата: "Сада сам освојила све! Радила сам као коњ, да је потрајало дуже..."

Зорана Аруновић од злата: "Сада сам освојила све! Радила сам као коњ, да је потрајало дуже..."

Спортске.нет 02.08.2024
Стрелци Зорана Аруновић и Дамир Микец освојили су златну медаљу у дисциплини десет метара ваздушни пиштољ - микс, што је прво одличје за српски тим на Олимпијским играма у Паризу. Зорана Аруновић је синоћ допутовала у Београд и… »
Зорана Аруновић никада емотивнија Олимпијска шампионка у сузама: Ми смо Србија, земља олимпијског шампиона (фото/видео)

Зорана Аруновић никада емотивнија Олимпијска шампионка у сузама: Ми смо Србија, земља олимпијског шампиона (фото/видео)

Вечерње новости 02.08.2024
Српска стрелкиња Зорана Аруновић вратила се у Београд након што је са Дамиром Микецом освојила златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу. Освајачица златне медаље за нашу земљу обратила се медијима на аеродрому Никола… »
Зорана Аруновић слетела у Београд: Стрелкиња донела злато у Србију, одушевљење на аеродрому! (фото+видео)

Зорана Аруновић слетела у Београд: Стрелкиња донела злато у Србију, одушевљење на аеродрому! (фото+видео)

Хот спорт 02.08.2024
Зорана је донела прву златну и за сада једину медаљу из Париза Српска стрелкиња Зорана Аруновић одржала је конференцију за медије након слетања на београдски аеродром, сумирајући тријумф у дисциплини 10 метара ваздушни пиштољ… »
Зорана: Ако смо бар једно дете мотивисали да се бави спортом, онда ова медаља има праву вредност (видео)

Зорана: Ако смо бар једно дете мотивисали да се бави спортом, онда ова медаља има праву вредност (видео)

Спортски журнал 02.08.2024
Златна олимпијка Зорана Аруновић после поноћи се вратила у Србију. Олимпијска шампионка у стрељаштву Зорана Аруновић допутовала је у Београд и поручила да је заједно са Дамиром Микецом стигла до злата у миксу јер су тим који се… »
Аруновић: Круг је пун, сада сам мирна

Аруновић: Круг је пун, сада сам мирна

Спорт клуб 02.08.2024
Освајачица златне медаље за Србију Зорана Аруновић вратила се у Београд и поделила утиске из Париза. Сви су овде: Распоред и резултати српских спортиста у Паризу Аруновићева је освојила злато у миксу са Дамиром Микецом, који је… »
Зорана Аруновић ноћас стигла кући Злато на грудима, осмех на лицу мајко, ћерка ти је освојила злато!

Зорана Аруновић ноћас стигла кући Злато на грудима, осмех на лицу мајко, ћерка ти је освојила злато!

Дневник 02.08.2024
Репрезентативци Србије у стрељаштву Зорана Аруновић и Дамир Микец освојили су златну медаљу на Олимпијским играма у мешовитим паровима у дисциплини ваздушни пиштољ 10 метара. Они су у драматичном финалу победили турски пар… »
Плакала сам од Париза до Београда! Зорана донела злато кући и опет се расплакала!

Плакала сам од Париза до Београда! Зорана донела злато кући и опет се расплакала!

Мондо 02.08.2024
Хероина српског спорта се вратила у Београд са Олимпијских игара. Златна српска олимпијска Зорана Аруновић допутовала је из Париза у Београд у ноћи између четвртка и петка. Без Дамира Микеца, другог члана златног стрелачког… »
"Златна" Зорана слетела у Београд: "Била је то једна топла ноћ, без климе"

"Златна" Зорана слетела у Београд: "Била је то једна топла ноћ, без климе"

Б92 02.08.2024
Српска стрелкиња Зорана Аруновић иза поноћи је одржала конференцију за медије по слетању на београдски аеродром. Сада, још хладније главе, сумирала је велику победу у пару са Дамиром Микецом у дисциплини 10 метара ваздушни… »
Телеграф изненадио златну Зорану Аруновић: Поклон редакције за радост после одличја на Олимпијским играма

Телеграф изненадио златну Зорану Аруновић: Поклон редакције за радост после одличја на Олимпијским играма

Телеграф 02.08.2024
Препоручујемо. Велики осмех на лице набацили су нам наши златни стрелци Зорана Аруновић и Дамир Микец после освајања прве медаље на Олимпијским играма у Француској. Сузе радоснице кренуле су низ њихово лице, а заплакали смо и… »

Вести дана »