Povezane vesti
Plačem od sreće otkako sam se porodila: Oglasila se Katarina Živković nakon što je na svet donela sina Stefana
Večernje novosti 02.08.2024
KATARINA ŽIVKOVIĆ porodila se danas u ranim jutarnjim časovima i na svet donela zdravog dečaka, kome je dala ime Stefan. Foto: Nikola Glišić By Gliša Porođaj je prošao u najboljem redu, a majka i beba se osećaju odlično. Foto: Nikola Glišić By Gliša - U… »
Detalji porođaja kaće Živković: Voditelj otkrio da je išla na carski rez, a za ime sina je izrazila specijalnu želju
Kurir 02.08.2024
Voditelj Milan Milošević je otkrio da je Katarina imala zakazan carski rez, te da ime bebe ne može da otkrije jer je to bila njena posebna želja. - Svaki dan se čujemo. Sad sam se probudio i čestitao joj. Pa, verovatno je dobro. Nema šta, to je bio… »
Vesti dana »
MOL preuzima većinski udeo u NIS-u: Potpisan okvirni sporazum sa "Gaspromnjeftom" o kupovini 56,15 odsto
Kurir pre 1 satjoš 38 povezanih
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Nova pre 4 satijoš 34 povezane
Automatska puška i 40 komada municije otkriveni u automobilu "BMW" na Batrovcima
Newsmax Balkans pre 8 minutajoš 46 povezanih
Tramp povezao atak na Grenland sa nedobijanjem Nobelove nagrade za mir: Iz Osla mu odgovorili
Telegraf pre 2 satajoš 86 povezanih