Повезане вести
„Упознао сам је тек кроз њен дневник“: Отац Ане Франк о томе како је његова ћерка наставила да живи и после смрти
Јужне вести 04.08.2024
Алами Тескоба, тежње и досада, заједно са рутинским незадовољством скученим животом са другим људима, били су огољени на страницама дневника Ане Франк Ото Франк испрва није могао да се натера да прочита, а камоли објави… »
„Упознао сам је тек кроз њен дневник“: Отац Ане Франк о томе како је његова ћерка наставила да живи и после смрти
BBC News 04.08.2024
Двадесет петог јуна 1947. године, први пут је објављен дневник Ане Франк, који ће постати бестселер широм света. На овом ексклузивном архивском снимку њен отац Ото говори за ББЦ о одлуци да изнесе Анине речи у јавност. Ото… »
Радио 021 04.08.2024
Двадесет петог јуна 1947. године, први пут је објављен дневник Ане Франк, који ће постати бестселер широм света. На овом ексклузивном архивском снимку њен отац Ото говори за ББЦ о одлуци да изнесе Анине речи у јавност. Алами… »
Данас 04.08.2024
Ото Франк испрва није могао да се натера да прочита, а камоли објави дневник његове ћерке, први пут издат пре 77 година. Године 1976. стигао је у студио Плавог Петра на ББЦ-у да објасни зашто је то на крају учинио. „Добио сам… »
Блиц 04.08.2024
Ото Франк испрва није могао да се натера да прочита, а камоли објави дневник његове ћерке, први пут издат пре 77 година. Године 1976. стигао је у студио Плавог Петра на ББЦ-у да објасни зашто је то на крају учинио. „Добио сам… »
"Упознао сам је тек кроз њен дневник": Отац Ане Франк о томе како је његова ћерка наставила да живи и после смрти
НИН 04.08.2024
Ото Франк испрва није могао да се натера да прочита, а камоли објави дневник његове ћерке, први пут издат пре 77 година. Године 1976. стигао је у студио Плавог Петра на ББЦ-у да објасни зашто је то на крају учинио. "Добио сам… »
Вести дана »
Никезић у писму министарки рударства и енергетике: Шта је план за НИС
РТС пре 3 сатајош 46 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 5 сатијош 29 повезаних
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Бета пре 1 сатјош 76 повезаних
"Знамо где идемо, знамо шта нас чека": Сашу питали за Жељка Обрадовића, ево шта је рекао
Мондо пре 22 минутајош 52 повезане