Повезане вести

Зеленски шокирао изјавом! Лидер Украјине коментарисао руске нападе, па споменуо земље у суседству: "плаше се због..."

Зеленски шокирао изјавом! Лидер Украјине коментарисао руске нападе, па споменуо земље у суседству: "плаше се због..."

Курир 05.08.2024
Володимир Зеленски је рекао да се земље у суседству Украјине плаше да оборе руске ракете због могуће реакције Москве, пишу РИА новости позивајући се на Телеграм страницу Страна.уа. "Он (Зеленски – прим. уредника) каже да се… »
Зеленски након доласка ф-16 има шокантан захтев за суседе: Знам да се плаше ескалације, али морамо да ставимо тему на дневни…

Зеленски након доласка ф-16 има шокантан захтев за суседе: Знам да се плаше ескалације, али морамо да ставимо тему на дневни…

Курир 05.08.2024
Украјински председник Володимир Зеленски рекао је да ће Кијев разговарати са суседним земљам о могућности да обарају руске ракете изнад украјинске територије! - Морамо радити на техничкој могућности употребе борбених авиона из… »
Зеленски изненадио изјавом "Плаше се због..."

Зеленски изненадио изјавом "Плаше се због..."

Ало 05.08.2024
Володимир Зеленски је рекао да се земље у суседству Украјине плаше да оборе руске ракете због могуће реакције Москве, пишу РИА новости позивајући се на Телеграм страницу Страна.уа. "Он каже да се партнери "плаше непотребне… »
''Знам да се плаше, али Морамо...'' Зеленски након доласка Ф-16 изјавом престравио суседе!

''Знам да се плаше, али Морамо...'' Зеленски након доласка Ф-16 изјавом престравио суседе!

Ало 05.08.2024
Зеленски је у недељу, подсетимо, потврдио да је Украјина добила своје прве Ф-16 од западних савезника. Украјински председник Володимир Зеленски рекао је да ће Кијев разговарати са суседним земљам о могућности да обарају руске… »

Вести дана »