Povezane vesti
Olimpijske igre u Parizu 2024: „Pretnje smrću i bombaški napadi nisu me sprečili da ostvarim moj san”
BBC News 09.08.2024
Maniža Talaš, 21-godišnja devojka, takmiči se u brejkingu, novoj olimpijskoj disciplini sportu, nakon što je uspela da izbegne razne opasnosti u Avganistanu i napusti zemlju. Maniža Talaš će u Parizu ući u istoriju kao jedna od prvih takmičara u… »
Olimpijske igre u Parizu 2024: „Pretnje smrću i bombaški napadi nisu me sprečili da ostvarim moj san”
Blic 09.08.2024
Maniža Talaš će u Parizu ući u istoriju kao jedna od prvih takmičara u brejkingu (brejkdensu) - stilu uličnog plesa, koji je prvi put zvaničan sport na Olimpijskim igrama. Njen put do Pariza nije bio lak - odrasla je u Avganistanu gde je doživela… »
Danas 09.08.2024
Maniža Talaš će u Parizu ući u istoriju kao jedna od prvih takmičara u brejkingu (brejkdensu) – stilu uličnog plesa, koji je prvi put zvaničan sport na Olimpijskim igrama. Njen put do Pariza nije bio lak – odrasla je u Avganistanu gde je… »
Olimpijske igre u Parizu 2024: "Pretnje smrću i bombaški napadi nisu me sprečili da ostvarim moj san”
NIN 09.08.2024
Maniža Talaš će u Parizu ući u istoriju kao jedna od prvih takmičara u brejkingu (brejkdensu) - stilu uličnog plesa, koji je prvi put zvaničan sport na Olimpijskim igrama. Njen put do Pariza nije bio lak - odrasla je u Avganistanu gde je doživela… »
Radio 021 09.08.2024
Maniža Talaš, 21-godišnja devojka, takmiči se u brejkingu, novoj olimpijskoj disciplini sportu, nakon što je uspela da izbegne razne opasnosti u Avganistanu i napusti zemlju. BBC Maniža Talaš će u Parizu ući u istoriju kao jedna od prvih… »
Južne vesti 09.08.2024
BBC Maniža Talaš će u Parizu ući u istoriju kao jedna od prvih takmičara u brejkingu (brejkdensu) - stilu uličnog plesa, koji je prvi put zvaničan sport na Olimpijskim igrama. Njen put do Pariza nije bio lak - odrasla je u Avganistanu gde je… »
Vesti dana »
„Ruke su vam krvave“: Blokiran Varadinski most u Novom Sadu, ne zna se gde su privedeni aktivisti, Brković pijavio njihovu otmicu
Nova pre 21 minutajoš 55 povezanih
Novosadska Akademija umetnosti apeluje na nadležne da ukinu pritvor njihovom studentu
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 14 povezanih
Ponovo privode Gorana Ješića: Sud preinačio odluku o ukidanju pritvora
Nova pre 56 minutajoš 10 povezanih
Ješić: Izgleda da je na protestu ispred suda u Novom Sadu uhapšeno više osoba nego što je objavljano
Radio sto plus pre 10 satijoš 11 povezanih
Vučić: Rekonstrukcija Vlade od marta do juna, izbori krajem 2026, početkom 2027.
Euronews pre 56 minutajoš 40 povezanih