Повезане вести
Олимпијске игре у Паризу 2024: „Претње смрћу и бомбашки напади нису ме спречили да остварим мој сан”
BBC News 09.08.2024
Манижа Талаш, 21-годишња девојка, такмичи се у брејкингу, новој олимпијској дисциплини спорту, након што је успела да избегне разне опасности у Авганистану и напусти земљу. Манижа Талаш ће у Паризу ући у историју као једна од… »
Олимпијске игре у Паризу 2024: „Претње смрћу и бомбашки напади нису ме спречили да остварим мој сан”
Блиц 09.08.2024
Манижа Талаш ће у Паризу ући у историју као једна од првих такмичара у брејкингу (брејкденсу) - стилу уличног плеса, који је први пут званичан спорт на Олимпијским играма. Њен пут до Париза није био лак - одрасла је у… »
Јужне вести 09.08.2024
ББЦ Манижа Талаш ће у Паризу ући у историју као једна од првих такмичара у брејкингу (брејкденсу) - стилу уличног плеса, који је први пут званичан спорт на Олимпијским играма. Њен пут до Париза није био лак - одрасла је у… »
Радио 021 09.08.2024
Манижа Талаш, 21-годишња девојка, такмичи се у брејкингу, новој олимпијској дисциплини спорту, након што је успела да избегне разне опасности у Авганистану и напусти земљу. ББЦ Манижа Талаш ће у Паризу ући у историју као једна… »
Олимпијске игре у Паризу 2024: "Претње смрћу и бомбашки напади нису ме спречили да остварим мој сан”
НИН 09.08.2024
Манижа Талаш ће у Паризу ући у историју као једна од првих такмичара у брејкингу (брејкденсу) - стилу уличног плеса, који је први пут званичан спорт на Олимпијским играма. Њен пут до Париза није био лак - одрасла је у… »
Данас 09.08.2024
Манижа Талаш ће у Паризу ући у историју као једна од првих такмичара у брејкингу (брејкденсу) – стилу уличног плеса, који је први пут званичан спорт на Олимпијским играма. Њен пут до Париза није био лак – одрасла је у… »
Вести дана »
АНЕМ: Пуно напада на медијске раднике у Неготину, министар полиције да поднесе оставку
Нова пре 3 сатајош 9 повезаних
Монархисти: Вучић изгубио чак 12 одсто подршке у односу на прошле локалне изборе
Бета пре 1 сатјош 43 повезане
Објављени прелиминарни резултати у Мионици и Неготину, поништено гласање на једном бирачком месту у Сечњу
РТС пре 2 сатајош 29 повезаних