Povezane vesti
Moj duet sa Cecom je najslušanija pesma: Vojaž o spominjanju opijata u tekstovima - "Roditelji su krivi za ponašanje dece, a…
Večernje novosti 09.08.2024
MIHAJLO VERUOVIĆ VOJAŽ jedan je od najpopularnijih izvođača na Balkanu, a muzičku karijeru svojevremeno je počeo sa bivšom devojkom Anđelom Ignjatović Breskvicom. Foto: NN Media Production Njih dvoje sada nisu u dobrim odnosima, a Vojaž je… »
"Moj duet sa Cecom je najslušanija pesma godine": Vojaž o hejterima, Breskvici i spominjanju opijata u tekstovima: "Roditelji…
Blic 09.08.2024
Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž (Voyage), jedan je od najpopularnijih izvođača na Balkanu, a muzičku karijeru svojevremeno je počeo sa bivšom devojkom Anđelom Ignjatović Breskvicom. Njih dvoje sada nisu u dobrim odnosima, a Voyage je otkrio… »
Vesti dana »
"Određivanjem pritvora potpisana mu smrtna presuda": Brat Gorana Vesića se ponovo oglasio: Znam ga, neće prekinuti štrajk glađu
Blic pre 1 minutjoš 42 povezane
Skočila cena nafte i zlata na berzi, Trampova najava dodatno uzdrmala tržište
Telegraf pre 2 satajoš 33 povezane
Bogdanović podučava Amerikance: Srbin pokazao umeće i ostavio navijače u šoku! (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 21 povezana
"To je ključno!" Vanja Drkušić otkriva da li je Crvena zvezda spremna za duel sa Štutgartom
Večernje novosti pre 1 satjoš 17 povezanih
Poslanici sutra glasaju o Predlogu budžeta za 2025. i ostalim tačkama dnevnog reda
Euronews pre 43 minutajoš 15 povezanih