Повезане вести
Боксерка за коју кажу да је мушко поручила после злата на ОИ: "Желим свету да кажем једну ствар..."
Телеграф 10.08.2024
Имала је поруку за "хејтере" Контроверзе се сада још веће, и чини се да ће тек да буду (барем се такав утисак стиче), након што је алжирска боскерка Имане Келиф освојила злато на Олимпијским играма! Девојка за коју се од почетка… »
Лин Ју Тинг освојила олимпијско злато
Спортски журнал 10.08.2024
Тинг је освојила злато дан пошто је исто учинила и Алжирка Имане Келиф, победом против Кинескиње Јанг Љу, после бројних критика славних личности, политичара, спортиста и навијача да њих две не би требало да се такмиче у… »
Доминација боксерки са мушким хромозомима - После Келиф златна и Лин!
Спортске.нет 10.08.2024
Боксерка из Кинеског Тајпеха Лин Ву Тинг олимпијска је шампионка у категорији до 57 килограма. Она је у финалу једногласном одлуком судија савладала Пољакињу Јулију Шеремету. Тако је после Иман Келиф из Алжира и друга боксерка… »
Хелиф о "прљавој кампањи": "Рођена сам као жена и живим као жена"
Б92 10.08.2024
Алжирска боксерка Иман Хелиф живи своје снове на Олимпијским играма где се овенчала златом. Она је победом над Кинескињом Јанг Лиу у категорији до 66 кг заокружила савршен турнир током којег је "примала ударце" и ван ринга. Над… »
Хрватска – без сумње најтежи ривал Србији у ватерполу
Спорт клуб 10.08.2024
Мало ко је очекивао да ће један од светских класика затворити олимпијски турнир. Као и у Рију 2016. за злато ће играти Србија и Хрватска. Тада је српска селекција била боља и победом 11:7 крунисала апсолутуну доминацију тих… »
Келиф: Ја сам јака жена, моје злато одговор опонентима
Спортски журнал 10.08.2024
Алжирска боксерка победила Кинескињу Лиу Јанг и постала олимпијска шампионка. Иман Келиф (25) из Алжира, једна од две боксерке у центру полног спора на Олимпијским играма у Паризу, једногласном одлуком судија је победила… »
Олимпијске игре у Паризу 2024: Боксерка Иман Хелиф освојила олимпијско злато после силних расправа о њеном полу
BBC News 10.08.2024
После многих расправа о полу алжирске боксерке, она је постала олимпијска шампионка. Годину дана након што је дисквалификована са Светског првенства јер је оцењено да не испуњава критеријуме да се такмичи у женској категорији… »
Олимпијске игре у Паризу 2024: Боксерка Иман Хелиф освојила олимпијско злато после силних расправа о њеном полу
Данас 10.08.2024
Годину дана након што је дисквалификована са Светског првенства јер је оцењено да не испуњава критеријуме да се такмичи у женској категорији, Алжирка Иман Хелиф освојила је злато у боксу на Олимпијским играма у Паризу. По… »
Противнице славиле злато жене са мушким хормонима: Погледајте сцену са Олимпијских игара!
Мондо 10.08.2024
Алжирка је освојила злато, а славиле су са њом и њене противнице из исте категорије. Алжирска боксерка Иман Хелиф освојила је златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу, пошто је у финалу категорије до 66 килограма савладала… »
Алжирка после злата: "Постоје непријатељи успеха"
Спортске.нет 10.08.2024
Освајачица злата у боксу из Алжира Иман Келиф је под нарочитом пажњом јавности од смаог почетка Олимпијских игара због присуства КСИ хромозома у организму, карактеристичних за мушкарце. Првакиња у категорији до 66 килогама… »
Радио 021 10.08.2024
После многих расправа о полу алжирске боксерке, она је постала олимпијска шампионка. Реутерс Иман Хелиф је олимпијска шампионка у полутешкој категорији Годину дана након што је дисквалификована са Светског првенства јер је… »
НИН 10.08.2024
Годину дана након што је дисквалификована са Светског првенства јер је оцењено да не испуњава критеријуме да се такмичи у женској категорији, Алжирка Иман Хелиф освојила је злато у боксу на Олимпијским играма у Паризу. По… »
Иман Хелиф после злата: Мрзе ме, а не знам ни зашто!
Спорт клуб 10.08.2024
Алжирска боксерка Иман Хелиф била је изузетно срећна после освајања златне медаље у категорији до 66 килограма, укупно друге за своју државу на текућим Олимпијским играма. На конференцији за медије после великог успеха… »
''То мом успеху даје посебан укус'' Боксерка за коју кажу да је мушко након Олимпијског злата
Вечерње новости 10.08.2024
Имане Келиф освојила је победом над Лиу Јанг златну медаљу на Играма у Паризу, а након освајања одличја на конференцији за медије одлучила је да проговори о томе што јој стално причају да је мушкарац. ФОТО: Тањуг/АП - Ја сам… »
Ево шта је алжирка имала да поручи након освајања злата: Келифи се огласила након медаље!
Хот спорт 10.08.2024
У финалу славила је одлуком судија! Алжирска боксерка Имана Келиф освојила је златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу, победивши Кинескињу Јан Лиу у финалу категорије до 66 килограма. Меч је почео тако што је Келиф… »
Оптужили је да је мушкарац, она узела злато, па послала свима поруку! Боксерка из Алжира у центру пажње: Постоје…
Курир 10.08.2024
Пуно буре дигло се око боксерке Иман Хелиф из Алжира. Иман је у центру пажње Олимпијских игара од самог старта пошто су је због мушких хромозома оптужили како није регуларно да се бори у женској конкуренцији. Иман Хелиф је на… »
О њој сви причају на ОИ: "Нема сумње - жена сам као и свака друга"
Б92 10.08.2024
Боксерка из Алжира Иман Хелиф имала је поруку за све оне који су сумњали у њен пол, а после освајања злата на Олимпијским играма у конкуренцији до 66 килограма. Хелиф је у финалу била боља Кинескиње Лиу Јанг, око чије се… »
Вести дана »

Завршен протест испред Више електротехничке, нови заказан за ујутру: У Новом Саду блокаде „на точковима“, протест и у Ужицу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Детаљи Трамповог ултиматума Русији: Ово је сценарио који би се могао догодити за 50 дана
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 49 минутајош 1 повезана