Повезане вести

Боксерка за коју кажу да је мушко поручила после злата на ОИ: "Желим свету да кажем једну ствар..."

Боксерка за коју кажу да је мушко поручила после злата на ОИ: "Желим свету да кажем једну ствар..."

Телеграф 10.08.2024
Имала је поруку за "хејтере" Контроверзе се сада још веће, и чини се да ће тек да буду (барем се такав утисак стиче), након што је алжирска боскерка Имане Келиф освојила злато на Олимпијским играма! Девојка за коју се од почетка… »
Лин Ју Тинг освојила олимпијско злато

Лин Ју Тинг освојила олимпијско злато

Спортски журнал 10.08.2024
Тинг је освојила злато дан пошто је исто учинила и Алжирка Имане Келиф, победом против Кинескиње Јанг Љу, после бројних критика славних личности, политичара, спортиста и навијача да њих две не би требало да се такмиче у… »
Доминација боксерки са мушким хромозомима - После Келиф златна и Лин!

Доминација боксерки са мушким хромозомима - После Келиф златна и Лин!

Спортске.нет 10.08.2024
Боксерка из Кинеског Тајпеха Лин Ву Тинг олимпијска је шампионка у категорији до 57 килограма. Она је у финалу једногласном одлуком судија савладала Пољакињу Јулију Шеремету. Тако је после Иман Келиф из Алжира и друга боксерка… »
Хелиф о "прљавој кампањи": "Рођена сам као жена и живим као жена"

Хелиф о "прљавој кампањи": "Рођена сам као жена и живим као жена"

Б92 10.08.2024
Алжирска боксерка Иман Хелиф живи своје снове на Олимпијским играма где се овенчала златом. Она је победом над Кинескињом Јанг Лиу у категорији до 66 кг заокружила савршен турнир током којег је "примала ударце" и ван ринга. Над… »
Хрватска – без сумње најтежи ривал Србији у ватерполу

Хрватска – без сумње најтежи ривал Србији у ватерполу

Спорт клуб 10.08.2024
Мало ко је очекивао да ће један од светских класика затворити олимпијски турнир. Као и у Рију 2016. за злато ће играти Србија и Хрватска. Тада је српска селекција била боља и победом 11:7 крунисала апсолутуну доминацију тих… »
Келиф: Ја сам јака жена, моје злато одговор опонентима

Келиф: Ја сам јака жена, моје злато одговор опонентима

Спортски журнал 10.08.2024
Алжирска боксерка победила Кинескињу Лиу Јанг и постала олимпијска шампионка. Иман Келиф (25) из Алжира, једна од две боксерке у центру полног спора на Олимпијским играма у Паризу, једногласном одлуком судија је победила… »
Олимпијске игре у Паризу 2024: Боксерка Иман Хелиф освојила олимпијско злато после силних расправа о њеном полу

Олимпијске игре у Паризу 2024: Боксерка Иман Хелиф освојила олимпијско злато после силних расправа о њеном полу

BBC News 10.08.2024
После многих расправа о полу алжирске боксерке, она је постала олимпијска шампионка. Годину дана након што је дисквалификована са Светског првенства јер је оцењено да не испуњава критеријуме да се такмичи у женској категорији… »

Данас 10.08.2024
Годину дана након што је дисквалификована са Светског првенства јер је оцењено да не испуњава критеријуме да се такмичи у женској категорији, Алжирка Иман Хелиф освојила је злато у боксу на Олимпијским играма у Паризу. По… »
Противнице славиле злато жене са мушким хормонима: Погледајте сцену са Олимпијских игара!

Противнице славиле злато жене са мушким хормонима: Погледајте сцену са Олимпијских игара!

Мондо 10.08.2024
Алжирка је освојила злато, а славиле су са њом и њене противнице из исте категорије. Алжирска боксерка Иман Хелиф освојила је златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу, пошто је у финалу категорије до 66 килограма савладала… »
Алжирка после злата: "Постоје непријатељи успеха"

Алжирка после злата: "Постоје непријатељи успеха"

Спортске.нет 10.08.2024
Освајачица злата у боксу из Алжира Иман Келиф је под нарочитом пажњом јавности од смаог почетка Олимпијских игара због присуства КСИ хромозома у организму, карактеристичних за мушкарце. Првакиња у категорији до 66 килогама… »

Радио 021 10.08.2024
После многих расправа о полу алжирске боксерке, она је постала олимпијска шампионка. Реутерс Иман Хелиф је олимпијска шампионка у полутешкој категорији Годину дана након што је дисквалификована са Светског првенства јер је… »

НИН 10.08.2024
Годину дана након што је дисквалификована са Светског првенства јер је оцењено да не испуњава критеријуме да се такмичи у женској категорији, Алжирка Иман Хелиф освојила је злато у боксу на Олимпијским играма у Паризу. По… »
Иман Хелиф после злата: Мрзе ме, а не знам ни зашто!

Иман Хелиф после злата: Мрзе ме, а не знам ни зашто!

Спорт клуб 10.08.2024
Алжирска боксерка Иман Хелиф била је изузетно срећна после освајања златне медаље у категорији до 66 килограма, укупно друге за своју државу на текућим Олимпијским играма. На конференцији за медије после великог успеха… »
''То мом успеху даје посебан укус'' Боксерка за коју кажу да је мушко након Олимпијског злата

''То мом успеху даје посебан укус'' Боксерка за коју кажу да је мушко након Олимпијског злата

Вечерње новости 10.08.2024
Имане Келиф освојила је победом над Лиу Јанг златну медаљу на Играма у Паризу, а након освајања одличја на конференцији за медије одлучила је да проговори о томе што јој стално причају да је мушкарац. ФОТО: Тањуг/АП - Ја сам… »
Ево шта је алжирка имала да поручи након освајања злата: Келифи се огласила након медаље!

Ево шта је алжирка имала да поручи након освајања злата: Келифи се огласила након медаље!

Хот спорт 10.08.2024
У финалу славила је одлуком судија! Алжирска боксерка Имана Келиф освојила је златну медаљу на Олимпијским играма у Паризу, победивши Кинескињу Јан Лиу у финалу категорије до 66 килограма. Меч је почео тако што је Келиф… »
Оптужили је да је мушкарац, она узела злато, па послала свима поруку! Боксерка из Алжира у центру пажње: Постоје…

Оптужили је да је мушкарац, она узела злато, па послала свима поруку! Боксерка из Алжира у центру пажње: Постоје…

Курир 10.08.2024
Пуно буре дигло се око боксерке Иман Хелиф из Алжира. Иман је у центру пажње Олимпијских игара од самог старта пошто су је због мушких хромозома оптужили како није регуларно да се бори у женској конкуренцији. Иман Хелиф је на… »
О њој сви причају на ОИ: "Нема сумње - жена сам као и свака друга"

О њој сви причају на ОИ: "Нема сумње - жена сам као и свака друга"

Б92 10.08.2024
Боксерка из Алжира Иман Хелиф имала је поруку за све оне који су сумњали у њен пол, а после освајања злата на Олимпијским играма у конкуренцији до 66 килограма. Хелиф је у финалу била боља Кинескиње Лиу Јанг, око чије се… »

Вести дана »