Povezane vesti
Ubovića sačekao poseban transparent: "Hoću samo tatu i zlato iz Pariza"
Sportske.net 12.08.2024
Dok su navijači čekali vaterpoliste na aerodromu, među njima bio je jedan poseban sa još posebnijom porukom. U pitanju je sin vaterpoliste Nemanje Ubovića, koji je nosi najslaši transparent. "Ne treba mi sladoled, ne treba mi liza, hoću samo tatu i zlato… »
"Ne treba mi sladoled, ne treba mi liza, hoću samo tatu i zlato iz Pariza": Sin našeg vaterpoliste poslao emotivnu poruku…
Večernje novosti 12.08.2024
Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu. Foto: D. Milovanović Srpski vaterpolisti došli su u Beograd, a na aerodromu su ih sačekale njihove porodice, ali i navijači koji su želeli da pozdrave naše heroje… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 48 povezanih

Tri decenije od progona Srba u akciji "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
RTS pre 7 minutajoš 28 povezanih

Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni, uveče pljuskovi sa grmljavinom
Novi magazin pre 47 minutajoš 38 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 22 povezane

Vulkan na Kamčatki se aktivirao posle 600 godina: Sumnja se da je ovo uzrok, zabeležen zastrašujući prizor (Video)
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih