Povezane vesti
Hrvatski fudbaler Marcelo Brozović završio reprezentativnu karijeru
Politika 14.08.2024
ZAGREB - Hrvatski fudbaler Marcelo Brozović objavio je danas da završava svoju reprezentativnu karijeru. Brozović (31) je trenutno član Al Nasra. On je ranije, između ostalih, igrao za Inter iz Milana i zagrebački Dinamo. "Osećam da sam sa… »
Brozović završio reprezentativnu karijeru
Sportski žurnal 14.08.2024
Za Hrvatsku odigrao 99 utakmica i bio drugi i treći na svetu. Hrvatski fudbaler Marcelo Brozović objavio je danas da završava svoju reprezentativnu karijeru. BROZOVIĆ (31) je trenutno član Al Nasra. Ranije je, između ostalih, igrao za Inter iz… »
Brozović se oprostio od hrvatske reprezentacije
Sportske.net 14.08.2024
Hrvatski fudbaler Marcelo Brozović objavio je danas da završava svoju reprezentativnu karijeru. Brozović igra za Al Nasr. On je ranije, igrao pored ostalih, za Inter iz Milana i zagrebački Dinamo. "Osećam da sam sa Hrvatskom prošao i ostvario sve… »
Kraj! Jedan od najboljih hrvatskih fudbalera svih vremena završio reprezentativnu karijeru
Večernje novosti 14.08.2024
Hrvatski fudbaler Marcelo Brozović objavio je danas da završava svoju reprezentativnu karijeru. FOTO: Tanjug/AP Brozović (31) je trenutno član Al Nasra. On je ranije, između ostalih, igrao za Inter iz Milana i zagrebački Dinamo. - Osećam da sam sa… »
Vesti dana »
Sloboda Mićalović pretučena, završila u urgentnom! Izbila svađa na parkingu, "Blic" otkriva šta se dogodilo
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Majka mi je izdahnula na rukama, šlogirala se": Mila Nađ nije samo tada bila u šoku: "Tata je izvršio samoubistvo" (video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana