Povezane vesti

U detinjstvu ja sam njega više tukao jer je bio buca: Oglasio se brat Darka Lazića i otkrio detalje odnosa, on odmah reagovao

U detinjstvu ja sam njega više tukao jer je bio buca: Oglasio se brat Darka Lazića i otkrio detalje odnosa, on odmah reagovao

Večernje novosti 14.08.2024
MLAĐI brat Darka Lazića takođe je pevač, što mnogi i nisu znali, a ovih dana je gostujući na jednoj televiziji govorio kako je na njega uticala činjenica da je brat popularnog pevača. Foto: TV Pink - To što sam Darkov brat mi je samo odmoglo… »
"Odmogao mi je u karijeri": Brat Darka Lazića iskreno o odnosu sa pevačem, on odmah reagovao na ove njegove reči

"Odmogao mi je u karijeri": Brat Darka Lazića iskreno o odnosu sa pevačem, on odmah reagovao na ove njegove reči

Blic 14.08.2024
Mlađi brat folkera Darka Lazića, Dragan Lazić, koji je takođe pevač, otkrio je da mu je srodstvo sa folkerom odmoglo u karijeri. Naime, Dragan Lazić je u jednom emisiji iskreno govori o odnosu sa bratom, a njegovu izjavu je podelio i Darko Lazić. -… »
"U detinjstvu ja sam njega više tukao jer je bio buca" Oglasio se brat Darka Lazića i otkrio detalje odnosa, pevač odmah…

"U detinjstvu ja sam njega više tukao jer je bio buca" Oglasio se brat Darka Lazića i otkrio detalje odnosa, pevač odmah…

Kurir 14.08.2024
Mlađi bra t Darka Lazića takođe je pevač, što mnogi i nisu znali, a ovih dana je gostujući na jednoj televiziji govorio kako je na njega uticala činjenica da je brat popularnog pevača. - To što sam Darkov brat mi je samo odmoglo. Novinari me… »

Vesti dana »