Повезане вести

"Има још једно огромно налазиште злата у Србији" Вучић: Наведена шира локација али полако! Рударство је код нас убијано…

"Има још једно огромно налазиште злата у Србији" Вучић: Наведена шира локација али полако! Рударство је код нас убијано…

Курир 17.08.2024
Председник Србије Александар Вучић је, у пратњи председника општине Жагубица Сафета Павловића, посетио штандове сира, меда, проје и других производа који су мештани изложили. Упитан о новом налазишту злата, председник Вучић је… »
"Огроман новац су уложили у моје рушење" Вучић у Медвеђици: Мој отпор за слободарску и успешну Србију биће најжешћи могући…

"Огроман новац су уложили у моје рушење" Вучић у Медвеђици: Мој отпор за слободарску и успешну Србију биће најжешћи могући…

Курир 17.08.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је манифестацији "Дани проје и сира" у Медвеђици. Манифестација је почела у 13.15 сати, а председник је по доласку дочекан од стране великог броја мештана, који нису могли… »
Амерички НЕД спонзорисао протесте против српске владе

Амерички НЕД спонзорисао протесте против српске владе

Политика 17.08.2024
У мају 2023, после убистава у ОШ „Владислав Рибникар” и Дубони и Малом Орашју, групе за људска права које је спонзорисао НЕД и проамеричке опозиционе организације организовале су масовне демонстрације, наводи кинеско МСП Блокада… »
Кина открива: Америка стоји иза покушаја обојене револуције у Србији

Кина открива: Америка стоји иза покушаја обојене револуције у Србији

Политика 17.08.2024
Министарство спољних послова Народне Републике Кине објавило је детаљан извештај у коме је анализиран рад америчке фондације под називом Национална задужбина за демократију. У извештају Министарства спољних послова Кине… »
Председник Вучић на манифестацији "Дани проје и сира" у Медвеђици

Председник Вучић на манифестацији "Дани проје и сира" у Медвеђици

Политика 17.08.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је данас манифестацију "Дани проје и сира" у Медвеђици и обишао штандове на сајму. Вучић је, у пратњи председника општине Жагубица Сафета Павловића, посетио штандове сира… »
Вучић у Медвеђици Огроман новац су уложили у моје рушење, мој отпор за слободарску и успешну Србију биће најжешћи могући…

Вучић у Медвеђици Огроман новац су уложили у моје рушење, мој отпор за слободарску и успешну Србију биће најжешћи могући…

Дневник 17.08.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је манифестацији "Дани проје и сира" у Медвеђици. Манифестација је почела у 13.15 сати, а председник је по доласку дочекан од стране великог броја мештана, који нису могли… »
Вучић из Медвеђице: "Полако, имамо ми много тога али је рударство код нас убијано деценијама"

Вучић из Медвеђице: "Полако, имамо ми много тога али је рударство код нас убијано деценијама"

Телеграф 17.08.2024
Присуствује манифестацији "Дани проје и сира" Председник Србије Александар Вучић присуствује данас манифестацији "Дани проје и сира" у Медвеђици. На питање новинара које су жеље из овог краја, Вучић је поручио: - Имају пут… »
Вучић: Радујем се сусрету са дивним људима из Браничевског округа

Вучић: Радујем се сусрету са дивним људима из Браничевског округа

Политика 17.08.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да га радује сусрет са дивним људима из Браничевског округа са којима ће се састати данас и нагласио да зна да су мештанима важни нови путеви. "Радујем се сусрету са дивним људима… »
Западњаци „финансирају протесте“ – против себе самих: Како власт збуњује јавност у Србији

Западњаци „финансирају протесте“ – против себе самих: Како власт збуњује јавност у Србији

Н1 Инфо 17.08.2024
Подели : Представници власти у Србији започели су са новим збуњивањем јавности. И председседник Александар Вучић и поједини други функционери изнели су тврдње да Запад подрива Србију и финансира протесте. Све се то догађа… »
Вучић: Рекордан прилив новца у Србију проследње две године, у циљу рушења мене

Вучић: Рекордан прилив новца у Србију проследње две године, у циљу рушења мене

Политика 17.08.2024
ЖАГУБИЦА – Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је током прошле и ове године у Србију ушла рекордна свота новца невладиним организацијама (НВО) које имају за циљ рушење њега, наводећи да је реч о десетинама… »
Вучић у Жагубици: У земљу ушли рекордни извори новца којима неки имају намеру да ме руше (фото, видео)

Вучић у Жагубици: У земљу ушли рекордни извори новца којима неки имају намеру да ме руше (фото, видео)

Блиц 17.08.2024
Председник Србије Александар Вучић присуствује данас манифестацију "Дани проје и сира" у Медвеђици. По доласку у село, дочекао га је председник општине Жагубица Сафет Павловић, а поред Вучића, присутан је и в.д. директора ЈП… »
Вучић: Огроман новац убачен у земљу са циљем да ме руше

Вучић: Огроман новац убачен у земљу са циљем да ме руше

Б92 17.08.2024
Током посете Медвеђици, председник Србије Александар Вучић осврнуо се и на нападе који долазе из редова опозиције, као и на протесте које опозиција организује. "Проучавао сам колико је новца у нашу земљу ушло преко НВО, то су… »
Председник: Очекујемо да КФОР одржи реч, да без сагласја нема отварања моста на Ибру

Председник: Очекујемо да КФОР одржи реч, да без сагласја нема отварања моста на Ибру

РТВ 17.08.2024
ЖАГУБИЦА - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас са је свакодневно на вези са представницима међународне заједнице и КФОР-а са којима имамо врло коректну сарадњу и да очекујемо да они одрже своју дату реч о томе да… »
Вучић: Има још једно налазиште злата, огромно

Вучић: Има још једно налазиште злата, огромно

Б92 17.08.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је данас манифестацију "Дани проје и сира" у Медвеђици и обишао штандове на сајму. Вучић је, у пратњи председника општине Жагубица Сафета Павловића, посетио штандове сира… »
Вучић оптужио НВО да су добиле "десетине и стотине милиона евра" да га руше

Вучић оптужио НВО да су добиле "десетине и стотине милиона евра" да га руше

НИН 17.08.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је током прошле и ове године у Србију ушла рекордна свота новца невладиним организацијама ( НВО) које имају за циљ рушење њега, наводећи да је реч о десетинама или чак… »
Вучић у Медвеђици посетио манифестацију "Дани сира и проје"

Вучић у Медвеђици посетио манифестацију "Дани сира и проје"

Еуроневс 17.08.2024
Председник Србије Александар Вучић посетио је село Медвеђица, у срцу Хомоља, где је присуствовао манифестацији "Дани сира и проје" у организацији Туристичке организације Општине Жагубица и КПЦ "Јован Шербановић", уз подршку… »
Вучић три дана проучавао одакле стижу паре: Новац за рушење мене треба водити као директне стране инвестиције

Вучић три дана проучавао одакле стижу паре: Новац за рушење мене треба водити као директне стране инвестиције

Данас 17.08.2024
Проучавао сам претходна три дана колико је новца ушло у нашу земљу размим политичким невладиним организацијама. Ове и прошле године то су рекордни износи новца. Нашалио сам се и рекао Јоргованки, Синиши и Милошу да то почнемо да… »
Вучић у Жагубици најавио нова улагања: "Како год да окренете, то је опет минимално милијарду за инфраструктуру", говорио и о…

Вучић у Жагубици најавио нова улагања: "Како год да окренете, то је опет минимално милијарду за инфраструктуру", говорио и о…

Блиц 17.08.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је данас манифестацију "Дани проје и сира" у Медвеђици и обишао штандове на сајму у пратњи председника општине Жагубица Сафета Павловића. Александра Вучића је занимало колико… »
Пролитијумска турнеја Вучића: Хеликоптером у Медвеђицу на проју и сир

Пролитијумска турнеја Вучића: Хеликоптером у Медвеђицу на проју и сир

Време 17.08.2024
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће неуморно јездити Србијом не би ли грађане који су у моду побуне убедио да им од ископавања литијума не прети никаква опсаност. Друга станица су „Дани проје и сира“ у Медвеђици… »
Вучић: Огроман новац убачен у нашу земљу с циљем дестабилизације, 78 милиона евра у шест месеци

Вучић: Огроман новац убачен у нашу земљу с циљем дестабилизације, 78 милиона евра у шест месеци

Правда 17.08.2024
Пажљиво ћемо да прочитамо и проучимо све што је кинеска влада објавила, поручио је Вучић. Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је претходна три дана проучавао колико је новца у Србију ушло за финансирање НВО… »
Вучић: Новац за рушење мене гледати као директне инвестиције, биће занимљиво наредних дана

Вучић: Новац за рушење мене гледати као директне инвестиције, биће занимљиво наредних дана

Радио 021 17.08.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је претходна три дана проучавао "колико је новца ушло у државу разним политичким невладиним организацијама". Како је рекао, ове и прошле године су то "рекордни износи новца"… »
Вучић о кинеској анализи да иза протеста током прошле године стоје америчке службе: Пажљиво ћемо да проучимо све

Вучић о кинеској анализи да иза протеста током прошле године стоје америчке службе: Пажљиво ћемо да проучимо све

Курир 17.08.2024
Министарство иностраних послова Народне Републике Кине објавило је анализу под називом "Национална задужбина за демократију: шта је то и шта ради", у којој Националну задужбину за демократију (НЕД) карактерише као "беле рукавице"… »
Вучић у Медвеђици: Важно је да разговарате с људима; Видео сам "списак жеља" ФОТО

Вучић у Медвеђици: Важно је да разговарате с људима; Видео сам "списак жеља" ФОТО

Б92 17.08.2024
Председник Србије Александар Вучић присуствовао је манифестацији "Дани проје и сира" у Медвеђици. При доласку Вучић се поздравио са грађанима који су га ишчекивали, а затим је кренуо у обилазак продајних штандова, на којима су… »
Председник Вучић На путу за Жагубицу: Радујем се сусрету са дивним људима из Браничевског округа (фото)

Председник Вучић На путу за Жагубицу: Радујем се сусрету са дивним људима из Браничевског округа (фото)

Курир 17.08.2024
Председник Србије Александар Вучић присуствоваће данас манифестацији "Дани проје и сира" у Медвеђици код Жагубице. Пред почетак манифестације огласио се и поручио да се радује сусрету с мештанима целог Браничевског округа. Виев… »
Вучић данас у Браничевском округу на „Данима проје и сира“: Он зна шта грађане више интересује од његовог доласка

Вучић данас у Браничевском округу на „Данима проје и сира“: Он зна шта грађане више интересује од његовог доласка

Данас 17.08.2024
Председник Србије Александар Вучић посетиће данас манифестацију „Дани проје и сира“ у Медвеђици. Он је на својим друштвеним мережама објавио фотографију из хеликоптера. Вучић је написао: „На путу за Жагубицу. Радујем се сусрету… »
Вучић објавио слику из хеликоптера: Данас се упутио на занимљив догађај, имао је јасну поруку

Вучић објавио слику из хеликоптера: Данас се упутио на занимљив догађај, имао је јасну поруку

Телеграф 17.08.2024
"Радујем се сусрету са дивним људима", написао је Вучић. Председник Србије Александар Вучић објавио је на свом Инстаграм налогу слику из хеликоптера, којим се упутио у село Медвеђица у општини Жагубица. "На путу за Жагубицу… »
Вучић објавио фотографију: "На путу за Жагубицу. Радујем се сусрету са дивним људима" ФОТО

Вучић објавио фотографију: "На путу за Жагубицу. Радујем се сусрету са дивним људима" ФОТО

Б92 17.08.2024
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму фотографију уз опис "На путу за Жагубицу". "Радујем се сусрету са дивним људима из Браничевског округа. П. С. Знам да их од мог доласка, много више занимају нови… »

Вести дана »