Повезане вести

Дачић и тадић "закрвили": Ко је претукао Панића и Вучића - један другог називају лажовима!

Дачић и тадић "закрвили": Ко је претукао Панића и Вучића - један другог називају лажовима!

Правда 18.08.2024
Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић одбацио је тврдње Бориса Тадића о томе да никада није издао налог да било ко буде претучен, као нетачне. “Поводом изјаве Бориса Тадића, желим јасно… »
"Тадићу имам да поручим само једно: - лажеш!" Ивица Дачић жестоко одговорио на оптужбе бившег председника: "Фрапирао сам се…

"Тадићу имам да поручим само једно: - лажеш!" Ивица Дачић жестоко одговорио на оптужбе бившег председника: "Фрапирао сам се…

Блиц 18.08.2024
Борис Тадић, председник Социјалдемократске странке и бивши председник Србије на својој друштвеној мрежи "КС" негирао је да је својевремено дао налог министру унутрашњих послова Ивици Дачићу и шефу свог кабинета Миодрагу Ракићу да… »
„Лажеш Тадићу, због твоје наредбе четири године нисам разговарао с Вучићем“

„Лажеш Тадићу, због твоје наредбе четири године нисам разговарао с Вучићем“

Нова 18.08.2024
: Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић оптужио је синоћ лидера Социјалдемократске странке и бившег председника Србије Бориса Тадића да говори неистину, реагујући на његову изјаву да није својевремено наложио да… »
Дачић реаговао на изјаве Бориса Тадића

Дачић реаговао на изјаве Бориса Тадића

Телеграф 18.08.2024
Дачић реагова на Тадићеве изјаве. Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић одбацио је тврдње Бориса Тадића о томе да никада није издао налог да било ко буде претучен, као нетачне. “Поводом… »
„Лажеш, Борисе Тадићу“: Дачић остао при тврдњи о томе ко је наредио премлаћивање Вучића 2008. године

„Лажеш, Борисе Тадићу“: Дачић остао при тврдњи о томе ко је наредио премлаћивање Вучића 2008. године

Данас 17.08.2024
Министар унутрашњих послова (МУП) Ивица Дачић остао је при тврдњи да је бивши председник Србије и Демократске странке Борис Тадић својевремено наредио премлаћивање Александра Вучића, током митинга тадашње опозиционе Српске… »
Борис Тадић: Ноторна је лаж да сам издао налог Дачићу и Микију Ракићу да организују да Вучић буде претучен

Борис Тадић: Ноторна је лаж да сам издао налог Дачићу и Микију Ракићу да организују да Вучић буде претучен

Данас 17.08.2024
Председник Социјалдемократске странке и бивши председник Србије Борис Тадић негирао је данас да је својевремено дао налог министру унутрашњих послова Ивици Дачићу и шефу свог кабинета Миодрагу Ракићу да организују да Александар… »

Вести дана »