Повезане вести

''Узбуђен сам што ћу играти за Партизан и Обрадовића!'' Ифе Лундберг о предстојећој сезони у црно-белом дресу

''Узбуђен сам што ћу играти за Партизан и Обрадовића!'' Ифе Лундберг о предстојећој сезони у црно-белом дресу

Вечерње новости 18.08.2024
Дански кошаркаш Ифе Луднберг прешао је овог лета у Партизан и под палицом Жељка Обрадовића покушаће да оствари што боље резултате. Он је говорио о очекивањима у предстојећој сезони. ФОТО: М. Вукадиновић Дански кошаркаш једва… »
''Орлићи'' слетели: Бронзани кадети стигли у Београд

''Орлићи'' слетели: Бронзани кадети стигли у Београд

Мушка У16 репрезентација Србије слетела је данас са Крита у Београд, где је на Европском првенству остварила велики успех освајањем трећег места и бронзане медаље. Ово је трећа медаља за млађе категорије Србије овог лета… »
Лундберг: "Једва чекам да заиграм за Партизан - навијао сам за Добрића"

Лундберг: "Једва чекам да заиграм за Партизан - навијао сам за Добрића"

Б92 18.08.2024
Нови кошаркаш Партизана Ифе Лундберг говорио је о очекивањима у новој сезони коју ће играти са екипом Жељка Обрадовића. Бивши играч Лундберг је једно од звучних појачања које је овог лета стигло међу црно-беле, а остатк тима… »
Андреј Бјелић у идеалној петорци Евробаскета за кадете

Андреј Бјелић у идеалној петорци Евробаскета за кадете

Спорт клуб 18.08.2024
Репрезентативац Србије Андреј Бјелић уврштен је у најбољу петорку У16 Европског првенства у кошарци које је било одржано на Криту. Уз бека Реал Мадрида, међу најбољим играчима нашли су се двојица златних Француза и по један… »
"Хтела сам и ја на балкон, али...." Јована Арсић: Париз остаје у мислима, морам даље

"Хтела сам и ја на балкон, али...." Јована Арсић: Париз остаје у мислима, морам даље

Европска шампионка у веслању, Јована Арсић, репрезентативка Србије и чланица београдског Партизана, након повратка из Париза, где је учествовала на Олимпијским играма, одмара се поред Бегеја, реке на којој је започела веслачку… »
Доминација Немањића: Одржана тениска Летња лига

Доминација Немањића: Одржана тениска Летња лига

Тениска доминација Немањића, Игора и Немање, обележила је треће издање Летње тениске лиге у Житишту, која се од 18. маја до 18. августа играла на шљакастом терену, у организацији Тениског клуба Тендинг у месту крај… »
Србији сребро: Јуниорски шампионат Балкана за одбојкаше у Врњачкој Бањи

Србији сребро: Јуниорски шампионат Балкана за одбојкаше у Врњачкој Бањи

На одојкашком Балканском првенству у Врњачкој Бањи јуниорска репрезентација Србија заузела је друго место и освојила сребрну медаљу. ОСС После велике борбе и меча у врњачкој Хали спортова који је трајао чак 118 минута… »
Одбојка на врелом песку на плажи: Пескара, банатска Копакабана

Одбојка на врелом песку на плажи: Пескара, банатска Копакабана

По традицији, на популарној банатској Копакабани, на теренима купалишта Пескара, у Зрењанину, организује се викенд спорта, а у суботу 24. и недељу 25. августа, игра се одбојка на врелом песку. Б, Г, Књига о нашем асу која је… »
Србин у идеалном тиму

Србин у идеалном тиму

Б92 18.08.2024
Српски кошаркаш Андреј Бјелић нашао се у идеалном тиму турнира. Европско првенство за кадете (играче до 16 година) освојила је репрезентација Француске победом над Шпанијом у финалу, резултатом 82:70. Селекција Србије победила је… »
Сутра тачно у 10: Председник Вучић прима српске параолимпијце, свечано уручује државну заставу коју ће носити у Паризу

Сутра тачно у 10: Председник Вучић прима српске параолимпијце, свечано уручује државну заставу коју ће носити у Паризу

ПРЕДСЕДНИК Републике Србије Александар Вучић примиће спортисте и чланове Параолимпијског тима Србије, сутра, 19. августа, у 10 часова, у згради Председништва на Андрићевом венцу. Д.Миловановић Том приликом, председник Вучић… »
Каква част: Репрезентативац Србије у идеалном тиму Евробаскета за играче до 16 година

Каква част: Репрезентативац Србије у идеалном тиму Евробаскета за играче до 16 година

Српски кошаркаш Андреј Бјелић нашао се у идеалном тиму Евробаскета за играче до 16 година. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Млади кошаркаш био је један од најважнијих игарача у репрезентацији Србије и уз Вука Даниловића међу најзаслужнијима… »
Српски "краљевић" одушевио Европу, Андреј Бјелић у идеалној петорци Евробаскета за кадете!

Српски "краљевић" одушевио Европу, Андреј Бјелић у идеалној петорци Евробаскета за кадете!

Спортске.нет 18.08.2024
Кадетска кошаркашка репрезентација Србије враћа се Евробаскета за играче до 16 година са освојеном бронзаном медаљом, након што су "орлићи" синоћ у мечу за треће место савладали домаћина Грчку. Србију је до бронзе предводио… »
Кадетска кошаркашка репрезентација Србије освојила бронзу на Европском првенству

Кадетска кошаркашка репрезентација Србије освојила бронзу на Европском првенству

Данас 17.08.2024
Кадетска репрезентација Србије освојила је бронзану медаљу на Европском првенству за играче до 16 година у Грчкој, пошто је у борби за треће место била боља од домаћина 74:65. У финалу Француска је савладала Шпанију 82:70… »

Вести дана »