Povezane vesti
Nakić: Prelepa stvar je da smo u Partizanu Balša i ja, sinovi osvajača evropske krune
Politika 20.08.2024
Košarkaš Partizana Mario Nakić rekao je danas da je "prelepa i posebna stvar" to što će ove sezone u timu zajedno igrati on i Balša Koprivica, sinovi dvojice legendi kluba koji su 1992. godine bili prvaci Evrope pod vođstvom trenera Željka… »
Stigao DžONS u Beograd Partizan počeo pripreme za novu sezonu, Obradović: Malo vremena ima, probaćemo kroz treninge i…
Dnevnik 20.08.2024
BEOGRAD: Košarkaški klub Partizan počeo je danas pripreme za novu sezonu, a prvi trening pod vođstvom trenera Željka Obradovića ekipa je odradila u maloj sali Beogradske arene. Za Partizan će u narednoj sezoni igrati Vanja Marinković, Brendon… »
Svi su se nadali da će ga videti na "simfoniji" Partizana: Nije se pojavio, pa misterioznom porukom zbunio sve
Telegraf 20.08.2024
Naneli očigledno najavljuje nešto novo. Košarkaški klub Partizan imao je spektakularno predstavljanje tima u vidu događaja pod nazivom "crno-bela simfonija", gde se navijačima predstavio novi tim, sa čak 14 novih igrača. Sve je pratio orkestar… »
Nakić: Prelepa stvar, u Partizanu Balša i ja, sinovi osvajača evropske krune
Sportski žurnal 20.08.2024
Sigurno je i našim očevima drago, verujem i treneru Obradoviću. Košarkaš Partizana Mario Nakić rekao je da je „prelepa i posebna stvar” to što će ove sezone u timu zajedno igrati on i Balša Koprivica, sinovi dvojice legendi kluba koji su… »
Svi su bili tu, osim njega: Jedan košarkaš se danas nije pojavio na treningu Partizana, a ovo je razlog!
Hot sport 20.08.2024
Dao mu je Željko priliku da se još malo odmori! Košarkaši Partizana započeli su pripreme za novu sezonu s ambicijama da se domognu plej-ofa i, potencijalno, Fajnal fora Evrolige. Takođe, ozbiljno će se takmičiti u ABA ligi. Ipak, današnje… »
Oglasio se Naneli: Bivši igrač Partizana poslao misterioznu poruku, nikome ništa nije jasno! (foto)
Hot sport 20.08.2024
Zanimljivo! Džejms Naneli je na društvenoj mreži „X“ poslao misterioznu poruku koja je izazvala veliku pažnju. U međuvremenu, KK Partizan je predstavio svoj potpuno obnovljeni tim za sezonu 2024/25 na „Crno-beloj simfoniji“. Od starih… »
Partizan počeo pripreme, Nilikina na odmoru, Bošnjaković na poštedi
Sportski žurnal 20.08.2024
Ekipa Partizana će se pripremati u Beogradu, a planirano je da crno-beli učestvuju na dva turnira. Košarkaški klub Partizan počeo je pripreme za novu sezonu, a prvi trening pod vođstvom trenera Željka Obradovića ekipa je odradila u maloj sali… »
Džons: "Zbog toga sam došao u Partizan" VIDEO
B92 20.08.2024
Novi košarkaš Partizana Karlik Džons izjavio je da je veoma uzbuđen pred početak nove sezone s crno-belima. Ekipa Željka Obradović ovog utorka zvanično je počela pripreme za novu sezonu, a prvi trening je imala u Maloj areni. "Osećaj je sjajan… »
Javio se Naneli i jednom rečenicom sve bacio u dilemu: Niko ne zna na šta je mislio
B92 20.08.2024
Džejms Naneli se oglasio na društvenoj mreži "X" i poslao prilično zagonetnu poruku. KK Partizan je na "Crno-beloj simfoniji" predstavio potpuno novi tim za sezonu 2024/24. Od "starih lica" tu je i dalje samo Balša Koprivica, a nakon spektakla u MTS… »
Pokuševski: ''Šta mi bude trebalo, pitaću Vanju. On mi je kapiten''
Sportske.net 20.08.2024
Aleksej Pokuševski se posle četiri godine u NBA ligi, gde je branio boje Oklahome i Šarlota, vratio u Evropu, i to u Partizan za koji od malena navija. Crno-beli su ovog leta potpuno promenili tim, koji je sinoć predstavljen, a danas su novi… »
Crno-beli počeli sa treninzima - Nilikina umoran, Bošnjaković povređen, a kakav je plan priprema?
Sportske.net 20.08.2024
Partizan je sinoć u MTS dvorani na spektakularan način predstavio svoj novi tim, a dan posle je trener Željko Obradović okupio igrače na prvom treningu. Pre toga je tokom razgovora za klupsku televiziju otkrio da danas neće imati na okupu sve… »
Karlik Džons: „“Žao mi je što sam propustio sinoćni događaj i zbog toga želim da se izvinim navijačima“
Hot sport 20.08.2024
Košarkaš Južnog Sudana se danas pridružio ekipi! Košarkaši Partizana danas su zvanično krenuli sa pripremama za novu sezonu u AdmiralBet ABA ligi i Evroligi. Timu se pridružio i Karlik Džons, reprezentativac Južnog Sudana, koji je sinoć… »
Karlik Džons: "Obradović mi je rekao da budem lider! Kada sam video navijače Srbije u Lilu..."
Sportske.net 20.08.2024
Košarkaši Partizana su danas i zvanično započeli pripreme za novu sezonu u AdmiralBet ABA ligi i Evroligi. Ekipi se priključio i reprezentativac Južnog Sudana Karlik Džons koji je propustio sinoćnu "Crno-belu simfoniju" kada je predstavljen novi… »
"Ja više nisam Željko Obradović, već trener Partizana": Žoc upozorio igrače crno-belih šta moraju da rade
Mondo 20.08.2024
Trener Partizana Željko Obradović upozorio košarkaše crno-belih da moraju da uvek budu svesni odgovornosti koje nosi klupski grb. Trener KK Partizan Željko Obradović obratio se javnosti na početku priprema i u intervjuu za klupsku televiziju… »
Sve je spremno: Košarkaši Partizana počeli pripreme za novu sezonu, evo šta ih čeka od utakmica i kada
Večernje novosti 20.08.2024
Košarkaški klub Partizan počeo je pripreme za novu sezonu, a prvi trening pod vođstvom trenera Željka Obradovića ekipa je odradila u maloj sali Beogradske arene. FOTO: AFOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs Pripreme je počelo svih 16 igrača, koji će… »
Željko Obradović održao prvi trening sa “novim” Partizanom, početak sezone 20. septembra (FOTO/VIDEO)
Danas 20.08.2024
Željko Obradović, trener Partizana, zvanično je počeo pripreme za predstojeću sezonu sa ekipom u kojoj je 13 novih igrača. Svi košarkaši pojavili su se na treningu u “Maloj areni”, a novi tim će sa kapitenskom trakom predvoditi Vanja… »
FOTO Nije se pojavio na „simfoniji“, ali oduševio na treningu: Novi miljenik „grobara“ konačno u Beogradu
Nova 20.08.2024
: Dugo su čekali navijači Partizana da Karlik Džons dođe u Beograd, te da obuče crno-belu opermu, a sada se to i dogodilo. Novi plejmejker crno-belih kasnio je zbog leta, i u utorak je stigao u glavni grad Srbije, gde je odmao imao pregršt obaveza… »
Sve je spremno: Partizan i Željko Obradović pale motore za start sezone! (foto+video)
Hot sport 20.08.2024
Da li će Partizan ozvaničiti još neko pojačanje? Ostaje da vidimo! Košarkaški klub Partizan je ovog utorka zvanično započeo pripreme za nadolazeću sezonu. Ekipa je u potpunosti transformisana, sa samo jednim igračem koji je ostao iz prethodne… »
(Video) "nije bio plan da ode ceo tim, igrači su sami hteli da odu"; "Ja više nisam Željko Obradović"; Partizan na prvom…
Dnevnik 20.08.2024
Trener Košarkaškog kluba Partizan Željko Obradović je u razgovoru za klupsku televiziju potpuno iskreno govorio o odlascima igrača koji je zadesio crno-bele pred početak nove sezone. Na "Crno-beloj simfoniji" u MTS dvorani KK Partizan je predstavio… »
Obradović i novi Partizan upalili motore FOTO/VIDEO
B92 20.08.2024
Košarkaši Partizana ovog utorka zvanično su počeli pripreme za novu sezonu. Potpuno nova i rekonstruisana ekipa, u kojoj je ostao samo jedan igrač od prošle sezone i i došlo 13 novih košarkaša, sa radom je počela u Maloj areni na Novom Beogradu… »
"Ovo nije bio plan, igrači su sami hteli da odu"; "Ja više nisam Željko Obradović" VIDEO
B92 20.08.2024
Trener Partizana Željko Obradović je u razgovoru za klupsku televiziju potpuno iskreno govorio o remontu koji je "snašao" crno-bele pred početak nove sezone. Na "Crno-beloj simfoniji" u MTS dvorani KK Partizan je predstavio novi tim za sezonu 2024/25… »
Nova sezona, novi Partizan - ciljevi stari
B92 20.08.2024
Košarkaši Parizana ovog utoraka zvanično počinju pripreme za sezonu 2024/25. Nova sezona, novi Partizan, a ciljevi stari – tako bi najkraće moglo da se opiše sve ono što su crno-beli radili tokom leta. A ekipa iz Humske doživela je potpunu… »
Od nule - ko je sve u novom timu Partizana? VIDEO
B92 20.08.2024
KK Partizan je spremio potpuno novu ekipu za predstojeću sezonu 2024/25. Partizan je na svečanom događaju "Simfonija" u ponedeljak od 20 časova predstavio tim za novu sezonu 2024/25 i sve igrače koji će sa trenerom Želimirom Obradovićem… »
Izašao pred Grobare i dobio najveći aplauz: Ko je Mario Nakić, polubrat Filipa Živojinovića kog zovu Hrvati?
Mondo 20.08.2024
Mario Nakić je dobio najveće aplauze navijača Partizana po izlasku na binu tokom "Crno-bele simfonije", a mnogi ne znaju njegovu životnu priču. Košarkaški klub Partizan predstavio je svoj novi tim na spektakularnom događaju "Crno-bela simfonija"… »
Ponosni Marinković: Vratio sam se u najveći klub na svetu
Sport klub 20.08.2024
Novi-stari kapiten blistao je od sreće. Imao je tu čast da se poslednji obrati egzaltiranim navijačima u Velikoj dvorani Doma sindikata, pre nego što su svi prisutni otpevali nezvaničnu himnu košarkaške sekcije Jugoslovenskog sportskog društva… »
Vesti dana »
Najmanje 47 osoba ubijeno, a 22 ranjene u izraelskom napadu na Balbek-Hermel u Libanu
Blic pre 3 satajoš 10 povezanih
Kako će Putin da odgovori: Svet strepi od odmazde Kremlja zbog ATACMS raketa: Ima nekoliko opcija, ali ova će mu biti prvi izbor
Blic pre 50 minutajoš 9 povezanih
Voditeljka i biznismen nisu želeli da se venčaju u Srbiji: Na Breninoj slavi sve oči su bile uprte u njih dvoje, a evo gde su rekli "da" i kako im izgleda zajednički život (foto)
Blic pre 44 minutajoš 7 povezanih
Danas nove količine snega, upaljeni alarmi, a onda obrt! Nova faza završava se 27. novembra, a evo šta onda sledi
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih