Повезане вести

Накић: Прелепа ствар је да смо у Партизану Балша и ја, синови освајача европске круне

Накић: Прелепа ствар је да смо у Партизану Балша и ја, синови освајача европске круне

Политика 20.08.2024
Кошаркаш Партизана Марио Накић рекао је данас да је "прелепа и посебна ствар" то што ће ове сезоне у тиму заједно играти он и Балша Копривица, синови двојице легенди клуба који су 1992. године били прваци Европе под вођством… »
Стигао ЏОНС у Београд Партизан почео припреме за нову сезону, Обрадовић: Мало времена има, пробаћемо кроз тренинге и утакмице…

Стигао ЏОНС у Београд Партизан почео припреме за нову сезону, Обрадовић: Мало времена има, пробаћемо кроз тренинге и утакмице…

Дневник 20.08.2024
БЕОГРАД: Кошаркашки клуб Партизан почео је данас припреме за нову сезону, а први тренинг под вођством тренера Жељка Обрадовића екипа је одрадила у малој сали Београдске арене. За Партизан ће у наредној сезони играти Вања… »
Сви су се надали да ће га видети на "симфонији" Партизана: Није се појавио, па мистериозном поруком збунио све

Сви су се надали да ће га видети на "симфонији" Партизана: Није се појавио, па мистериозном поруком збунио све

Телеграф 20.08.2024
Нанели очигледно најављује нешто ново. Кошаркашки клуб Партизан имао је спектакуларно представљање тима у виду догађаја под називом "црно-бела симфонија", где се навијачима представио нови тим, са чак 14 нових играча. Све је… »
Накић: Прелепа ствар, у Партизану Балша и ја, синови освајача европске круне

Накић: Прелепа ствар, у Партизану Балша и ја, синови освајача европске круне

Спортски журнал 20.08.2024
Сигурно је и нашим очевима драго, верујем и тренеру Обрадовићу. Кошаркаш Партизана Марио Накић рекао је да је „прелепа и посебна ствар” то што ће ове сезоне у тиму заједно играти он и Балша Копривица, синови двојице легенди клуба… »
Огласио се Нанели: Бивши играч Партизана послао мистериозну поруку, никоме ништа није јасно! (фото)

Огласио се Нанели: Бивши играч Партизана послао мистериозну поруку, никоме ништа није јасно! (фото)

Хот спорт 20.08.2024
Занимљиво! Џејмс Нанели је на друштвеној мрежи „КС“ послао мистериозну поруку која је изазвала велику пажњу. У међувремену, КК Партизан је представио свој потпуно обновљени тим за сезону 2024/25 на „Црно-белој симфонији“. Од… »
Сви су били ту, осим њега: Један кошаркаш се данас није појавио на тренингу Партизана, а ово је разлог!

Сви су били ту, осим њега: Један кошаркаш се данас није појавио на тренингу Партизана, а ово је разлог!

Хот спорт 20.08.2024
Дао му је Жељко прилику да се још мало одмори! Кошаркаши Партизана започели су припреме за нову сезону с амбицијама да се домогну плеј-офа и, потенцијално, Фајнал фора Евролиге. Такође, озбиљно ће се такмичити у АБА лиги. Ипак… »
Партизан почео припреме, Ниликина на одмору, Бошњаковић на поштеди

Партизан почео припреме, Ниликина на одмору, Бошњаковић на поштеди

Спортски журнал 20.08.2024
Екипа Партизана ће се припремати у Београду, а планирано је да црно-бели учествују на два турнира. Кошаркашки клуб Партизан почео је припреме за нову сезону, а први тренинг под вођством тренера Жељка Обрадовића екипа је одрадила… »
Покушевски: ''Шта ми буде требало, питаћу Вању. Он ми је капитен''

Покушевски: ''Шта ми буде требало, питаћу Вању. Он ми је капитен''

Спортске.нет 20.08.2024
Алексеј Покушевски се после четири године у НБА лиги, где је бранио боје Оклахоме и Шарлота, вратио у Европу, и то у Партизан за који од малена навија. Црно-бели су овог лета потпуно променили тим, који је синоћ представљен, а… »
Јавио се Нанели и једном реченицом све бацио у дилему: Нико не зна на шта је мислио

Јавио се Нанели и једном реченицом све бацио у дилему: Нико не зна на шта је мислио

Б92 20.08.2024
Џејмс Нанели се огласио на друштвеној мрежи "КС" и послао прилично загонетну поруку. КК Партизан је на "Црно-белој симфонији" представио потпуно нови тим за сезону 2024/24. Од "старих лица" ту је и даље само Балша Копривица, а… »
Џонс: "Због тога сам дошао у Партизан" ВИДЕО

Џонс: "Због тога сам дошао у Партизан" ВИДЕО

Б92 20.08.2024
Нови кошаркаш Партизана Карлик Џонс изјавио је да је веома узбуђен пред почетак нове сезоне с црно-белима. Екипа Жељка Обрадовић овог уторка званично је почела припреме за нову сезону, а први тренинг је имала у Малој арени… »
Црно-бели почели са тренинзима - Ниликина уморан, Бошњаковић повређен, а какав је план припрема?

Црно-бели почели са тренинзима - Ниликина уморан, Бошњаковић повређен, а какав је план припрема?

Спортске.нет 20.08.2024
Партизан је синоћ у МТС дворани на спектакуларан начин представио свој нови тим, а дан после је тренер Жељко Обрадовић окупио играче на првом тренингу. Пре тога је током разговора за клупску телевизију открио да данас неће имати… »
Карлик Џонс: „“Жао ми је што сам пропустио синоћни догађај и због тога желим да се извиним навијачима“

Карлик Џонс: „“Жао ми је што сам пропустио синоћни догађај и због тога желим да се извиним навијачима“

Хот спорт 20.08.2024
Кошаркаш Јужног Судана се данас придружио екипи! Кошаркаши Партизана данас су званично кренули са припремама за нову сезону у АдмиралБет АБА лиги и Евролиги. Тиму се придружио и Карлик Џонс, репрезентативац Јужног Судана, који… »
"Ја више нисам Жељко Обрадовић, већ тренер Партизана": Жоц упозорио играче црно-белих шта морају да раде

"Ја више нисам Жељко Обрадовић, већ тренер Партизана": Жоц упозорио играче црно-белих шта морају да раде

Мондо 20.08.2024
Тренер Партизана Жељко Обрадовић упозорио кошаркаше црно-белих да морају да увек буду свесни одговорности које носи клупски грб. Тренер КК Партизан Жељко Обрадовић обратио се јавности на почетку припрема и у интервјуу за… »
Карлик Џонс: "Обрадовић ми је рекао да будем лидер! Када сам видео навијаче Србије у Лилу..."

Карлик Џонс: "Обрадовић ми је рекао да будем лидер! Када сам видео навијаче Србије у Лилу..."

Спортске.нет 20.08.2024
Кошаркаши Партизана су данас и званично започели припреме за нову сезону у АдмиралБет АБА лиги и Евролиги. Екипи се прикључио и репрезентативац Јужног Судана Карлик Џонс који је пропустио синоћну "Црно-белу симфонију" када је… »
Све је спремно: Кошаркаши Партизана почели припреме за нову сезону, ево шта их чека од утакмица и када

Све је спремно: Кошаркаши Партизана почели припреме за нову сезону, ево шта их чека од утакмица и када

Вечерње новости 20.08.2024
Кошаркашки клуб Партизан почео је припреме за нову сезону, а први тренинг под вођством тренера Жељка Обрадовића екипа је одрадила у малој сали Београдске арене. ФОТО: АФОТО ТАЊУГ/ МАРКО ЂОКОВИЋ/бс Припреме је почело свих 16… »
ФОТО Није се појавио на „симфонији“, али одушевио на тренингу: Нови миљеник „гробара“ коначно у Београду

ФОТО Није се појавио на „симфонији“, али одушевио на тренингу: Нови миљеник „гробара“ коначно у Београду

Нова 20.08.2024
: Дуго су чекали навијачи Партизана да Карлик Џонс дође у Београд, те да обуче црно-белу оперму, а сада се то и догодило. Нови плејмејкер црно-белих каснио је због лета, и у уторак је стигао у главни град Србије, где је одмао… »
Жељко Обрадовић одржао први тренинг са “новим” Партизаном, почетак сезоне 20. септембра (ФОТО/ВИДЕО)

Жељко Обрадовић одржао први тренинг са “новим” Партизаном, почетак сезоне 20. септембра (ФОТО/ВИДЕО)

Данас 20.08.2024
Жељко Обрадовић, тренер Партизана, званично је почео припреме за предстојећу сезону са екипом у којој је 13 нових играча. Сви кошаркаши појавили су се на тренингу у “Малој арени”, а нови тим ће са капитенском траком предводити… »
Све је спремно: Партизан и Жељко Обрадовић пале моторе за старт сезоне! (фото+видео)

Све је спремно: Партизан и Жељко Обрадовић пале моторе за старт сезоне! (фото+видео)

Хот спорт 20.08.2024
Да ли ће Партизан озваничити још неко појачање? Остаје да видимо! Кошаркашки клуб Партизан је овог уторка званично започео припреме за надолазећу сезону. Екипа је у потпуности трансформисана, са само једним играчем који је остао… »
Обрадовић и нови Партизан упалили моторе ФОТО/ВИДЕО

Обрадовић и нови Партизан упалили моторе ФОТО/ВИДЕО

Б92 20.08.2024
Кошаркаши Партизана овог уторка званично су почели припреме за нову сезону. Потпуно нова и реконструисана екипа, у којој је остао само један играч од прошле сезоне и и дошло 13 нових кошаркаша, са радом је почела у Малој арени на… »
(Видео) "није био план да оде цео тим, играчи су сами хтели да оду"; "Ја више нисам Жељко Обрадовић"; Партизан на првом месту…

(Видео) "није био план да оде цео тим, играчи су сами хтели да оду"; "Ја више нисам Жељко Обрадовић"; Партизан на првом месту…

Дневник 20.08.2024
Тренер Кошаркашког клуба Партизан Жељко Обрадовић је у разговору за клупску телевизију потпуно искрено говорио о одласцима играча који је задесио црно-беле пред почетак нове сезоне. На "Црно-белој симфонији" у МТС дворани КК… »
"Ово није био план, играчи су сами хтели да оду"; "Ја више нисам Жељко Обрадовић" ВИДЕО

"Ово није био план, играчи су сами хтели да оду"; "Ја више нисам Жељко Обрадовић" ВИДЕО

Б92 20.08.2024
Тренер Партизана Жељко Обрадовић је у разговору за клупску телевизију потпуно искрено говорио о ремонту који је "снашао" црно-беле пред почетак нове сезоне. На "Црно-белој симфонији" у МТС дворани КК Партизан је представио нови… »
Нова сезона, нови Партизан - циљеви стари

Нова сезона, нови Партизан - циљеви стари

Б92 20.08.2024
Кошаркаши Паризана овог уторака званично почињу припреме за сезону 2024/25. Нова сезона, нови Партизан, а циљеви стари – тако би најкраће могло да се опише све оно што су црно-бели радили током лета. А екипа из Хумске доживела… »
Изашао пред Гробаре и добио највећи аплауз: Ко је Марио Накић, полубрат Филипа Живојиновића ког зову Хрвати?

Изашао пред Гробаре и добио највећи аплауз: Ко је Марио Накић, полубрат Филипа Живојиновића ког зову Хрвати?

Мондо 20.08.2024
Марио Накић је добио највеће аплаузе навијача Партизана по изласку на бину током "Црно-беле симфоније", а многи не знају његову животну причу. Кошаркашки клуб Партизан представио је свој нови тим на спектакуларном догађају… »
Од нуле - ко је све у новом тиму Партизана? ВИДЕО

Од нуле - ко је све у новом тиму Партизана? ВИДЕО

Б92 20.08.2024
КК Партизан је спремио потпуно нову екипу за предстојећу сезону 2024/25. Партизан је на свечаном догађају "Симфонија" у понедељак од 20 часова представио тим за нову сезону 2024/25 и све играче који ће са тренером Желимиром… »
Поносни Маринковић: Вратио сам се у највећи клуб на свету

Поносни Маринковић: Вратио сам се у највећи клуб на свету

Спорт клуб 20.08.2024
Нови-стари капитен блистао је од среће. Имао је ту част да се последњи обрати егзалтираним навијачима у Великој дворани Дома синдиката, пре него што су сви присутни отпевали незваничну химну кошаркашке секције Југословенског… »

Вести дана »