Повезане вести

Динамо слави, Загрепчани сурово казнили промашаје Карабага

Динамо слави, Загрепчани сурово казнили промашаје Карабага

Спорт клуб 20.08.2024
Фудбал понекад може да буде изузетно суров. Екипа загребачког Динама убедљиво је победила тим Карабага у првој утакмици плеј-офа за Лигу шампиона и стекла огромну предност пред реванш у Азербејџану. Утакмица на Максимиру… »
Чанчаревић и Миљковић на корак до историје

Чанчаревић и Миљковић на корак до историје

Спортски журнал 20.08.2024
Ноа славила у првом мечу четвртог кола против Ружомберока. Ноа за коју брани Огњен Чанчаревић, а чији је капитен Александар Миљковић, некадашњи играч Партизана наставља да пише историју клуба. Јерменски представник је славио… »
Као сан: Миљковић и Чанчаревић све ближи Лиги конференције

Као сан: Миљковић и Чанчаревић све ближи Лиги конференције

Спорт клуб 20.08.2024
Мало познати јерменски клуб Ноа из Армавира, основан тек пре седам година, наставља да сања најлепши фудбалски сан. Екипа за коју играју голман Огњен Чанчаревић и капитен Александар Миљковић убедљиво је победила словачки… »
Милојевић: Ја сам крив! Зар би требало да „обесимо“ играче!?

Милојевић: Ја сам крив! Зар би требало да „обесимо“ играче!?

Спорт клуб 20.08.2024
Владан Милојевић је на званичној конференцији за медије после пораза од Боде Глимта стао у одбрану играча и преузео одговорност за издање екипе. /од извештача из Норвешке После питања да ли је голман Илић кривац за први гол… »
Динамо и Лил "једном ногом" у Лиги шампиона

Динамо и Лил "једном ногом" у Лиги шампиона

Спортске.нет 20.08.2024
И док ће се између Црвене звезде и Бодеа водити велика битка у Београду око пласмана у реновирано издање Лиге шампиона, чини се да су фудбалери загребачког Динама и Лила вечерас завршили највећи део посла и да су јако близу… »
Милојевић: "Је ли битно ко је крив? Ја сам крив"

Милојевић: "Је ли битно ко је крив? Ја сам крив"

Б92 20.08.2024
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић анализирао је сусрет са Боде/Глимтом на конференцији за медије. Српски шампион је поражен од норвешког резултатом 2:1, а реванш је на програму наредне среде у 21.00 час у Београду. "Идеја је… »
СКенер: Сјај Ђиге, очај Сеола и Родића

СКенер: Сјај Ђиге, очај Сеола и Родића

Спорт клуб 20.08.2024
Избегла је Црвена звезда убедљив пораз у Норвешкој, успела да узврати и спречи катастрофу после два примљена гола у другом полувремену и сачува наду за пласман у Лигу шампиона. /од извештача из Норвешке Недопустиво дефанзивно… »
Милојевић после пораза: „Припремићемо се, борићемо се и видећемо, шта Бог да!“ (видео)

Милојевић после пораза: „Припремићемо се, борићемо се и видећемо, шта Бог да!“ (видео)

Хот спорт 20.08.2024
Боде га је фасцинирао брзом игром на овом терену! Црвена звезда је вечерас доживела пораз од Бодеа резултатом 2:1 у првом мечу плеј-офа квалификација за Лигу шампиона, у узбудљивом окршају на норвешком терену. Тренер Владан… »
Динамо моћан у Загребу, Лил близу пласмана у групну фазу

Динамо моћан у Загребу, Лил близу пласмана у групну фазу

Спортски журнал 20.08.2024
Славија није имала ни среће, два гола су јој поништена после интервенција из ВАР собе. Фудбалери загребачког Динама декласирали су Карабаг 3:0, а Лил је савладао Славију 2:0, у првим мечевима плеј-офа Лиге шампиона. Динамо је… »
ТВИТОВИ - Тешке речи навијача Звезде, "кукавичлук" Милојевића и похвале Ђиги!

ТВИТОВИ - Тешке речи навијача Звезде, "кукавичлук" Милојевића и похвале Ђиги!

Спортске.нет 20.08.2024
Фудбалери Црвене звезде поражени су вечерас резултатом 2:1 од екипе Бодеа Глимта у Норвешкој у оквиру првог меча плеј-офа за пласман у Лигу шампиона. Боде Глимт је повео голом који је Один Бјертуфт постигао у 52. минуту, а… »
Динамо Загреб на корак од ЛШ, а није деловало да ће бити тако ВИДЕО

Динамо Загреб на корак од ЛШ, а није деловало да ће бити тако ВИДЕО

Б92 20.08.2024
Фудбалери Динама из Загреба савладали су Карабаг резултатом 3:0 (1:0) у првој утакмици плеј-офа за улазак у Лигу шампиона. Хрватски првак је на свом "Максимиру" славио тријумф који га ставља у велику предност пред реванш за… »
"Имамо чему да се надамо у Београду, спремићемо се": Владан Милојевић после пораза Звезде у Норвешкој

"Имамо чему да се надамо у Београду, спремићемо се": Владан Милојевић после пораза Звезде у Норвешкој

Вечерње новости 20.08.2024
Фудбалери Црвене звезде поражени су вечерас од норвешког Боде Глимта резултатом 2:1 у првом мечу плеј-офа за пласман у Лигу шампиона. ФОТО: ФК Црвена звзеда/Никола Митић Голове су постигли Оден Бјертфут у 52. и Исак Мата у 62… »
У Партизану често оспораван, а сада: Овај фудбалер је капитен јерменске сензације у Европи! (видео)

У Партизану често оспораван, а сада: Овај фудбалер је капитен јерменске сензације у Европи! (видео)

Хот спорт 20.08.2024
Чуда прави овај клуб! Екипа из Јерменије која носи име Ноа тренутно се налази на прагу историјског успеха, јер је само 90 минута удаљена од уласка у групну фазу Лиге конференције. Клуб је предвођен искусним голманом Огњеном… »
Миљковић као капитен води Јермене у групну фазу

Миљковић као капитен води Јермене у групну фазу

Б92 20.08.2024
Срби из јерменске Ное се налазе на 90 минута од пласмана у групну фазу Лиге конференције. Боје овог клуба бране голман Огњен Чанчаревић и десни бек Александар Миљковић који има улогу капитена. Ноа је у првом мечу плеј-офа… »
Ноа је хит лета, Миљковић и Чанчаревић на прагу европске јесени!

Ноа је хит лета, Миљковић и Чанчаревић на прагу европске јесени!

Спортске.нет 20.08.2024
Једно од најпријатнијих изненађења у европским квалификацијама овог лета је екипа Ное из Јерменије, која је у претходној рунди избацила АЕК, а вечерас је стигла на праг пласмана у групну фазу Лиге конференција. Ноа је на свом… »

Вести дана »