Povezane vesti
Veliki Požar na Karaburmi! Vatra guta stan u potkrovlju zgrade, crni dim prekrio sve (video)
Kurir 22.08.2024
Na Karaburmi se zapalio stan u jednoj stambenoj zgradi. View this post on Instagram A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Kako javlja Instagram stranica moj_beo_grad, do požara je došlo u Uralskoj ulici. View this post on Instagram A post… »
Veliki požar na Karaburmi: Vatra guta stan u potkrovlju, crni dim prekrio sve FOTO/VIDEO
B92 22.08.2024
Na Karaburmi se zapalio stan u jednoj stambenoj zgradi. Kako javlja Instagram stranica moj_beo_grad, do požara je došlo u Uralskoj ulici. Na snimku se vidi gust dim koji se diže sa mesta požara, kao i vatra kako guta stan na poslednjem spratu zgrade… »
Gori čitavo potkrovlje na Karaburmi! Gust, crn dim kulja iz stambene zgrade! (video)
Alo 22.08.2024
Crn, gust dim izbija iz jednog stana na poslednjem spratu zgrade, a buktinja je vidljiva iz velike daljine. Na Karaburmi je došlo do ogromnog požara kada se zapalio stan u Uralskoj ulici. Kako javlja Instagram stranica moj_beo_grad, do požara je došlo… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za decembar: Kakvo će vreme biti do kraja godine?
Danas pre 36 minutajoš 14 povezanih
Sraman potez bahatog grka! Evo zbog čega je krenuo haos posle meča Partizana i Olimpijakosa (video)
Večernje novosti pre 48 minutajoš 12 povezanih
Kijev napao Rusiju dronovima, u Rostovskoj oblasti gori skladište nafte; IAEA: Ukrajinske nuklearne elektrane smanjile proizvodnju
RTS pre 1 satjoš 9 povezanih
Studenti i profesori Akademije umetnosti u Novom Sadu blokiraće sva tri objekta AUNS
Danas pre 24 minutajoš 9 povezanih
Gruzija odlaže kandidaturu za članstvo u EU do 2028, veliki nemiri u Tbilisiju
BBC News pre 1 satjoš 8 povezanih