Повезане вести

ТСЦ неочекивано убедљиво изгубио од макабија: Искључења одредила ток меча

ТСЦ неочекивано убедљиво изгубио од макабија: Искључења одредила ток меча

Дневник 23.08.2024
Свесни су били фудбалери ТСЦ –а да је Макаби фаворит у двомечу за пласман у Лигу Европе, али нису очекивали овакав расплет (3:0) нарочито после почетених двадесетак минута игре на стадиону Халадаша у Сомбатхељу, а онда се у… »
Лазетић емотиван после победе: "Није ми било лако"

Лазетић емотиван после победе: "Није ми било лако"

Б92 23.08.2024
Нови тренер Макабија из Тел Авива Жарко Лазетић истакао је после утакмице против ТСЦ да је било веома емотивно водити екипу против свог бившег клуба. Лазетић је прошле сезоне играо са екипом ТСЦ у групној фази Лиге Европе, а сада… »
Клафурић о картонима: "Више се не зна која су правила"

Клафурић о картонима: "Више се не зна која су правила"

Спортске.нет 23.08.2024
ТСЦ је поражен у Мађарској са 3:0 од Макабија из Тел Авива у првом мечу дуела плеј-офа квалификација за Лигу Европе. Тренер српског клуба Деан Клафурић је истакао да су његови играчи играли витешки. "Утакмица је завршена… »
Лазетић: Велика предност, али није готово

Лазетић: Велика предност, али није готово

Спортски журнал 23.08.2024
Макаби је победио ТСЦ 3:0 у плеј-офу за Лигу Европе. Познаје добро Жарко Лазетић дојучерашње ученике и то је показао предводећи Макаби у Сомбатхељу: - Добро смо одиграли. Задовољнији сам издањем у првом полувремену… »
Клафурић: Не предајемо се пре реванша

Клафурић: Не предајемо се пре реванша

Спортски журнал 23.08.2024
Са оваквим приступом у Бачкој Тополи можемо да изненадимо Макаби – наводи тренер ТСЦ-а. ТСЦ после убедљивог пораза (0:3) у Сомбатхељу има само теоретске шансе да у реваншу направи чудо и пласира се у Лигу Европе: - Честитам… »
ТСЦ доживео тежак пораз од Макабија, Израелци на корак до Лиге Европе

ТСЦ доживео тежак пораз од Макабија, Израелци на корак до Лиге Европе

Данас 23.08.2024
Фудбалери Макабија из Тел Авива су убедљиво савладали ТСЦ из Бачке Тополе са 3:0 (1:0) у првом мечу плеј-офа Лиге Европе. У мечу који је одигран на неутралном терену у Мађарској изабраници Жарка Лазетића, бившег тренера клуба из… »

Вести дана »