Povezane vesti
Tramp odmah reagovao na govor Kamale Haris: Ona je užasna osoba, neuspešna je, ja sam uspešan
N1 Info 23.08.2024
Nakon što je Kamala Haris održala govor na Nacionalnoj konvenciji Demokratske stranke (DNC), reagovao je i Donald Tramp koji je izneo niz kritika na račun brojnih zvaničnika ove stranke. U intervjuu za Fox News nakon obraćanja Haris, Tramp je ponovio da… »
Dan uživo (23.8.2024)
N1 Info 23.08.2024
Gost Dana uživo bio je predsednik Stranke slobode i pravde i poslanik u Skupštini Srbije Dragan Đilas. U dnevnoj analizi, aktuelne događaje i teme komentarisao je i politikolog Mladen Mrdalj. U poslednjoj i najočekivanijoj večeri Nacionalne konvencije… »
„Ključevi od Bele kuće u tri države“: Analitičar o predsedničkim izborima u SAD
N1 Info 23.08.2024
Kamala Haris zvanično je i formalno prihvatila nominaciju Demokratske stranke za predsednicu Sjedinjenih Američkih Država. U odnosu na protivkandidata Donalda Trampa, prema najnovijim anketama je u prednosti od oko tri procenta, što je, kako ocenjuje… »
Kamala Haris pozvala republikance u borbu protiv Trampa: Pet ključnih trenutaka sa njene nominacije za predsednika SAD
Nova 23.08.2024
: Istorija je nastala u četvrtak uveče kada je Kamala Haris prihvatila nominaciju Demokratske stranke, prva crnkinja i osoba južnoazijskog porekla koja je to učinila. To može da bude prednost na predstojećim izborima za predsednika SAD, ali i izazov za… »
Tramp opleo po kamali Haris: Drugarica je radikalna marksistkinja, uvešće nas u nuklearni rat! U svom programu nije ni…
Dnevnik 23.08.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp osudio je govor demokratske kandidatkinje Kamale Haris na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji i nazvao ju je radikalnom marksistkinjom. Poručio je da Harisova u svom govoru nije… »
Kakve poruke je Kamala Haris poslala sa konvencije demokrata? Pored "recikliranih" stavova stigla je i da potkači Trampa
Euronews 23.08.2024
Potpredsednica Sjedinjenih Američkih Država Kamala Haris zvanično je prihvatila nominaciju Demokratske stranke da bude njena kandidatkinja na predsedničkim izborima u novembru. Obećala je borbu za srednju klasu i na momente oštro kritikovala svog… »
„Tramp proglašen neprijateljem“: Ključne stvari koje su obeležile govor Kamale Haris na konvenciji demokrata u Čikagu
Danas 23.08.2024
Potpredsednica SAD Kamala Haris završila je jedan od najneobičnijih meseci u modernoj političkoj istoriji u četvrtak uveče govorom koji je okupio demokrate oko patriotskih tema a Donald Tramp proglašen neprijateljem klasičnih američkih principa, prenosi… »
Haris: Povratak Trampa je opasan
Vesti online 23.08.2024
Potpredsednica SAD Kamala Haris i zvanično je izabrana za kandidatkinju Demokratske stranke na američkim predsedničkim izborima, a u svom govoru na Konvenciji u Čikagu poručila je da Amerikanci u novembru imaju šansu za novi put napred. Opasnost od… »
Kamala Haris: Tramp se bori za prijatelje milionere, a ja za bolji život srednje klase
RTS 23.08.2024
U završnici konvencije Demokratske stranke, potpredsednica SAD Kamala Haris i formalno je prihvatila kandidaturu za predsednika države i u svom govoru pozvala na okončanje rata u Gazi ali i pozvala na borbu protiv tiranije širom sveta. Poručila je da će… »
Tramp odmah reagovao na govor Kamale Haris: Ona je užasna osoba, neuspešna je, ja sam uspešan
Nova 23.08.2024
: Nakon što je Kamala Haris održala govor na Nacionalnoj konvenciji Demokratske stranke (DNC), reagovao je i Donald Tramp koji je izneo niz kritika na račun brojnih zvaničnika ove stranke. U intervjuu za Fox News nakon obraćanja Haris, Tramp je ponovio… »
Tramp osudio govor Kamale Haris: Nije spominjala Kinu, Rusiju ni Ukrajinu
NIN 23.08.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp osudio je govor demokratske kandidatkinje Kamale Haris na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji i posebno ukazao na stvari koje nije spominjala u svom 45-minutnom govoru. "Nije… »
"Ona je užasna osoba, i neuspešna. Ja sam uspešan": Tramp ragovao nakon govora Kamale Haris, poručio "odlično mi ide sa ženama"…
Kurir 23.08.2024
Nakon govora Kamale Haris na Nacionalnoj konvenciji Demokratske stranke u Čikagu, reagovao je i Donald Tramp koji je izneo niz kritika na račun kandidatkinje Demokrata za predsednika SAD. U intervjuu za Fox News nakon obraćanja Harisove, Tramp je ponovio… »
Tramp osudio govor Kamale Haris: Nije spominjala Kinu, Rusiju ni Ukrajinu
Insajder 23.08.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp osudio je govor demokratske kandidatkinje Kamale Haris na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji i posebno ukazao na stvari koje nije spominjala u svom 45-minutnom govoru. 'Nije… »
Tramp osudio govor Kamale Haris sa konvencije: Nije spominjala Kinu, Rusiju ni Ukrajinu
Euronews 23.08.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp osudio je govor demokratske kandidatkinje Kamale Haris na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji i posebno ukazao na stvari koje nije spominjala u svom 45-minutnom govoru. "Nije… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba SAD i Irana: Raketni napadi, uzvratni udari i zastoj IAEA
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 59 povezanih
(Foto) Komemorativne šetnje u Beogradu i Novom Sadu: Studenti i građani obeležili 22 meseca od pada nadstrešnice
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 71 povezana
Trošimo vreme zabavljajući se time da li su mogli da izglasaju predsednika Saveta REM
Ozon press pre 2 satajoš 37 povezanih
"Odgovorni za požare u Srbiji, funkcioneri SNS u Vojvodini kupuju stanove u Italiji "
Nova pre 8 satijoš 5 povezanih
Makron pozvao na nove sankcije EU protiv Rusije posle pokušaja napada dronom u Lajpcigu
Serbian News Media pre 39 minutajoš 21 povezana