Повезане вести

Повратак на велика врата: Тренирао је Новака Ђоковића, а сад га чека други тенисер

Повратак на велика врата: Тренирао је Новака Ђоковића, а сад га чека други тенисер

Вечерње новости 24.08.2024
Хрватски тренер и некадашњи освајач Вимблдона, Горан Иванишевић ускоро ће се вратити тренерском послу. ФОТО: Тањуг/АП Хрватска тренер, Горан Иванишевић нашао се у Сарајеву. Како је прекинуо сарадњу са српским асом и победником… »
Иванишевић се није јавио Ђоковићу после олимпијског злата! Чекао је прави тренутак, сада је отворио душу: Као ја да сам…

Иванишевић се није јавио Ђоковићу после олимпијског злата! Чекао је прави тренутак, сада је отворио душу: Као ја да сам…

Курир 24.08.2024
Горан Иванишевић, бивши тренер Новака Ђоковића, гостовао је на Сарајево Филм Фестивалу пошто први пут после неколико година има слободан крај августа јер не учествује на УС Опену са Нолетом. То је искористио да дође у главни град… »
Иванишевић није честитао Новаку злато за Србију све до сада: После ових речи јасно је да ли су у свађи

Иванишевић није честитао Новаку злато за Србију све до сада: После ових речи јасно је да ли су у свађи

Мондо 24.08.2024
Горан Иванишевић је објаснио зашто све до сада није честитао Новаку Ђоковићу на златној медаљи за Србију на Олимпијским играма у Паризу. Горан Иванишевић, бивши тренер Новака Ђоковића, гостовао је на Сарајево Филм Фестивалу… »

Вести дана »