Povezane vesti
Enisa pozvala majku: "Rodila sam ćerkicu!" a onda joj je odjednom pozlilo, lekari 9 puta pokušali da je ožive!
Kurir 24.08.2024
Ćerka me je pozvala da mi javi da se porodila: "Rodila sam curicu!" Posle pola sata pozvao me je doktor i rekao da je Enisi loše i da dođem do bolnice. Bila sam sama, pala sam u hodniku, ali pridigla sam se i požurila u bolnicu... A tamo - šok! Utrčala… »
"Rodila sam curicu": Enisa javila majci radosne vesti nakon porođaja - tada je usledio horor
Večernje novosti 24.08.2024
ĆERKA me je pozvala da mi javi da se porodila: "Rodila sam curicu!" Posle pola sata pozvao me je doktor i rekao da je Enisi loše i da dođem do bolnice. Bila sam sama, pala sam u hodniku, ali pridigla sam se i požurila u bolnicu... A tamo - šok! Utrčala… »
Vesti dana »
Danas je Sveti Alimpije, jedan od tri velika Stolpnika: Veruje se da ne treba jesti ovu vrstu mesa
Telegraf pre 11 minutajoš 5 povezanih
Vozači, oprez! Magla i smanjena vidljivost na putevima širom Srbije, ovo su saveti za siguran put
Blic pre 21 minutajoš 4 povezane
Strani radnici imaju ista prava kao naši: Nepalci se sele iz kragujevačkog naselja nakon jezivog protesta grupe ekstremista, hitno potreban plan zbog ksenofobije
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Zapanjujući iznosi": Zemlje EU će morati da obezbede milijarde evra kao garanciju zajmova za Ukrajinu
Radio 021 pre 11 minutajoš 1 povezana