Povezane vesti
Novakov rival preti: "Naravno da izlazim na teren da bih pobedio Đokovića!"
Večernje novosti 25.08.2024
Novak Đoković igraće u prvom kolu Ju-Es opena protiv Moldavca Radu Albota, a 138. teniser sveta je rekao da je uzbuđen zbog prvog duela protiv najboljeg svih vremena i da se neće žaliti na težak žreb. Foto: Profimedia Rekao je da će prvi duel sa… »
Kakve reči tima: "Đoković, Nadal i Federer su polubogovi"
Večernje novosti 25.08.2024
Austrijski teniser Dominik Tim dobio je "vajld" kartu za učešće na ovogdišnjem Ju-Es openu, a za medije je govorio o svojim povredama, za šta je rekao da su dosta uticali mečevi sa Đokovićem, Federerom i Nadalom. Foto: Profimedia Tim je istakao da… »
Tim: Povrede? Ja sam smrtnik koji je igrao protiv polubogova!
B92 25.08.2024
Dominik Tim, šampion US Opena iz 2020, dobio je ove sezone vajld kartu za učešće na poslednjem grend slemu sezone. Tu čast je takođe imao još jedan bivši šampion, Švajcarac Stan Vavrinka, a Tim je uoči meča prvog kola sa Benom Šeltonom… »
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 7 minutajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 6 satijoš 2 povezane