Повезане вести
Дупло славље: Рада Манојловић постала "прва дама" и поделила срећне вести са великим поводима (фото/видео)
Вечерње новости 25.08.2024
ФОЛК ЗВЕЗДА Радмила Рада Манојловић објавила је четврти студијски албум "Прва дама", који су многи са нестрпљењем чекали и то баш на свој 39. рођендан. Фото: Приватна архива Након паузе дуге осам година, Рада је изненадила… »
"Дигли су ме с дна када ми је било најтеже" Рада Манојловић слави 39. рођендан, а баш на тај дан урадила је једну битну ствар…
Курир 25.08.2024
Певачица Рада Манојловић одушевила је своје обожаваоце новим албумом под називом "Прва дама". Наиме, Рада је одлучила да албум објави баш на њен 39. рођендан. Певачица је сада посебно емотивна, па се захвалила свима који су у… »
"Они су ме дигли са дна кад је било најтеже": Дупло славље у дому Раде Манојловић! Певачица ван себе: "Хвала што сте веровали…
Блиц 25.08.2024
Певачица Рада Манојловић одушевила је своје обожаваоце новим албумом под називом "Прва дама". Наиме, Рада је одлучила да албум избаци данас, баш на њен 39. рођендан. Рада је данас била посебно емотивна, па се захвалила свима… »
Вести дана »
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 1 повезана
Европа се удружила, ускоро састанак 12 лидера ЕУ: Све очи упрте у Берлин, на столу је једна тема!
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 2 сатајош 1 повезана