Povezane vesti
"Krila sam to od Anđela..." Anita Stanojlović se preselila u Beograd, ali ne kod Rankovića! Evo zbog čega ne žive zajedno
Kurir 25.08.2024
Pobednica " Elite 7", Anita Stanojlović, otkrila je da se preselila u Beograd, pa progovorila o planovima za budućnost. - Nikako da se odmorim, ali sutra krećem sa detetom, sa mojim Aleksejem idem na odmor. Nisam uspela da se odmorim od svega, radila sam… »
Anita se preselila u Beograd, ali ne živi s anđelom! Jednu stvar krije od njega, oplela po Mioni: Ne javlja mi se...
Kurir 25.08.2024
Pobednica Elite Anita Stanojlović otkrila je kakve planove ima u narednom periodu. - Nikako da se odmorim, ali sutra krećem sa detetom, sa mojim Aleksejem idem na odmor. Nisam uspela da se odmorim od svega, radila sam na svom projetku. Večeras ću sve da… »
Anita Stanojlović šokirala izjavom! Razvezala jezik i konačno otkrila ko ju je najviše razočarao u Eliti, ovo ime niste…
Alo 25.08.2024
Anita se dotakla i projekta, ali i zasluženog odmora. Rijaliti učesnica Anita Stanojlović otkrila je nove detalje o projektu koji je čak krila i od Anđela Ranković. Stanojlovićeva priznaje da sutra putuje sa sinom na odmor, a dotakla se i upoznavanja… »
Vesti dana »

Republički hidrometeorološki zavod izdao hitno upozorenje na visoke temperature
Niške vesti pre 1 satjoš 32 povezane

"Granice se ne menjaju silom": Evropski lideri stali uz Ukrajinu pred sastanak koji će odrediti budućnost Kijeva
Blic pre 1 satjoš 34 povezane

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih

Stotine mladića iscrtava trobojke na Limanu u Novom Sadu, nadgleda ih Vučević
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

Stević: Saobraćaj pojačan, čekanje na granici od sat vremena, Guča hermetički zatvorena
RTV pre 17 minutajoš 11 povezanih