Povezane vesti
"Ne smem više da šetam sam ulicom" Oglasio se Uroš Stanić nakon napada: "Vrat me boli, dobio sam terapiju"
Telegraf 25.08.2024
Preporučujemo. Bivši učesnik rijalitija "Elita", Uroš Stanić, doživeo je ozbiljan napad danas i javno se oglasio o svom stanju nakon nemilog incidenta. Stanić je otkrio da je i dalje u stanju šoka i da mu je potrebna pomoć da se oporavi. - To se… »
"Policija traga za njim, a ja moram da promenim mesto boravka" Uroš Stanić se oglasio nakon napada: Preplašen i u bolovima!
Kurir 25.08.2024
Bivši učesnik " Elite" Uroš Stanić danas je napadnut, a on se sada oglasio i otkrio u kakvom je stanju nakon lekarskih pregleda i razgovorom sa policijom. Stanić je priznao da je u stanju šoka, te je je otkrio kako se sada oseća nakon nemilog… »
Učesnik Elite strahuje za svoj život! Uroš Stanić u teškim bolovima nakon napada
Alo 25.08.2024
Obelodanio sve detalje nemilog događaja. U toku današnjeg dana došlo je do napada na nekadašnjeg učesnika Elite, Uroša Stanića. Stanić je priznao da je u stanju šoka, te je je otkrio kako se sada oseća nakon nemilog događaja. Printscreen - To… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana