Повезане вести

Урош Станић је после напада у Београду ово изјавио полицији: "Ако настави да ме малтретира..." Био принуђен на једно!

Урош Станић је после напада у Београду ово изјавио полицији: "Ако настави да ме малтретира..." Био принуђен на једно!

Курир 26.08.2024
Учесник ријалитија "Задруга 7 - Елита" Урош Станић јуче је, како тврди, нападнут, а онда је открио шта је принуђен да уради. - Јако ме је страх. Морам да променим место боравка на неколико дана, док се насилник не пронађе. Врат… »
"Полиција трага за њим": Урош Станић након напада у Београду кроз сузе признао: "Морам да променим место боравка"

"Полиција трага за њим": Урош Станић након напада у Београду кроз сузе признао: "Морам да променим место боравка"

Блиц 25.08.2024
Такмичар ријалитија "Задруга 7 - Елита" Урош Станић данас је, како тврди, нападнут, а сад је открио шта је принуђен да уради. - Јако ме је страх. Морам да променим место боравка на неколико дана, док се насилник не пронађе. Врат… »
Урош Станић нападнут у продавници, полиција дошла на лице места: "Ударио ме је руком у врат", ријалити учесник завршио у…

Урош Станић нападнут у продавници, полиција дошла на лице места: "Ударио ме је руком у врат", ријалити учесник завршио у…

Блиц 25.08.2024
Учесник ријалитија "Задруга 7 - Елита" Урош Станић данас је, како тврди, нападнут. Урош је, видно потресен, изенео у јавност низ застрашујућих детаља. - Данас око 14:50 часова сам изашао из хотела где тренутно боравим и отишао у… »

Вести дана »