Povezane vesti
U rijalitiju nosio štikle i periku Kontroverzni zadrugar ulazi u Elitu 8!
Alo 28.08.2024
Branislav Radonić Brendon je i ovog puta pažnju privukao svojom pojavom. Budući učesnici Elite 8 i danas bili ispred televizije Pink na Dedinju, a među njima našao se i nekadašnji rijaliti učesnik. Branislav Radonić Brendon je i ovog puta pažnju… »
Ulazak u rijaliti je ulazak u javnu kuću! Ovo je novi učesnik Elite 8: Žena me je psovala
Alo 28.08.2024
Nakon snimanja profila Ivan se oglasio za naše medij i otkrio detalje o sebi. Ivan Tattoo je jedan od novih učesnika Elite 8. Nakon snimanja profila Ivan se oglasio za naše medij i otkrio detalje o sebi. - Žena me je psovala zbog odluke da uđem u… »
Bivši dečko Miljane Kulić ulazi u elitu 8! Dolazi sa devojkom, očekuje se haos!
Alo 28.08.2024
Inače, Bebica je u prošloj sezoni zauzeo 17. mesto. Početak Elite 8 je iza ćoška, a sada je otkriveno da će jedan od takmičara biti i bivši partner Miljane Kulić. Nenad Macanović Bebica i njegova devojka Teodora Delić, sa kojom je i započeo… »
Vesti dana »
(BLOG) Okončana blokada suda u Novom Sadu, nova najavljena za petak: Opoziciju dočekale ograda i žandarmerija
N1 Info pre 10 minutajoš 29 povezanih
"Samo želim da znam gde je telo moje ćerke": Oglasio se otac Danke Ilić nakon podignute optužnice za ubistvo
Mondo pre 28 minutajoš 19 povezanih
Dačić o ubistvu u Leskovcu: Ubijeni maloletnik i napadač se od ranije poznavali, imali sukob
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih