Povezane vesti
"Probala sam narkotike!" Šok priznanje Aneli Ahmić u emisiji: Ponekad sam to radila, kao i neke stvari koje nisu…
Kurir 30.08.2024
Aneli Ahmić, drugoplasirana superfinalistkinja " Elite 7", u emisiji se dobila jedno neprijatnijih pitanje o narkoticima. Naime, voditelj ju je upitao da li je nekada probala nedozvoljene supstance. - Jesam, kao što sam pričala - priznala je Aneli, pa… »
"Nisam bila svetica" Aneli Ahmić progovorila o korišćenju nedozvoljenih supstanci: Radila sam neke stvari...
Alo 30.08.2024
Sve priznala javno! Aneli Ahmić, drugoplasirana superfinalistkinja "Elite 7", nedavno je gostovala u jednoj emisiji, te je tom prilikom odgovarala škakljiva pitanja. Jedno od za nju neprijatnijih pitanja bilo je da li je nekada probala nedozvoljene… »
Vesti dana »
Kurti neće moći sam da formira vladu, opoziciju nazvao marvom; Srpskoj listi svih deset mandata
RTS pre 4 minutajoš 17 povezanih
Tramp najavio carine na uvoz čelika i aluminijuma; Makron poručuje "Evropa je saveznik", Albanez traži izuzeće
Insajder pre 16 minutajoš 11 povezanih
Vučić: Srpska lista osvojila svih 10 mandata, čestitam srpskom narodu na KiM
Sputnik pre 1 satjoš 7 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Netanjahu: Trampov plan za Gazu revolucionaran, Erdogan: Nema poente razgovarati o tome
Euronews pre 46 minutajoš 7 povezanih