Повезане вести
Шок изјава шефа НАТО-а Прва директна изјава Алијансе о нападу Кијева на Русију
Ало 31.08.2024
Генерални секретар НАТО-а Јенс Столтенберг назвао је легалним напад украјинских оружаних снага на област Курск. Офанзива украјинских оружаних снага на област Курск не крши међународно право, изјавио је генерални секретар НАТО-а… »
Грешка војне команде Кијева: Како ц́е се офанзива на Курск претворити у крах одбране на Донбасу
Спутник 31.08.2024
Украјина трпи пораз на главној линији фронта у зони специјалне операције, а одлуке које доноси у вези са нападима на Курску област могу бити једна од највец́их грешака војне команде, изјавио је пензионисани пуковник Оружаних… »
Руски Су-34 сеје смрт по курску Погледајте снимак из угла пилота (видео)
Ало 31.08.2024
Посада руског Су-34 извела је удар на концентрацију снага Оружаних снага Украјине (АФУ) у региону Курск. Ово је саопштило руско Министарство одбране. Руска авијација гађала је непријатељске јединице у пограничном подручју Курске… »
Вести дана »

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 22 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 8 сатијош 1 повезана