Povezane vesti
Muslimanka živela u kući sa popom: Dobro pamti način na koji ju je tretirao (video)
Večernje novosti 01.09.2024
NANA Ziba koja živi u Visokom, nedaleko od Sarajeva četiri godine je živela u kući pravoslavnog sveštenika. Foto: Jutjub printskrin/ALEN AVDIĆ Iako je ona islamske veroispovesti, koja se po običajima i tradiciji razlikuje od pravoslavne njen život u toj… »
"Ja sam muslimanka i živela sam 4 godine u istoj kući sa popom" Ispovest nana Zibe "Došao je sa liturgije i rekao mom mužu..."…
Kurir 01.09.2024
Nana Ziba koja živi u Visokom, nedaleko od Sarajeva četiri godine je živela u kući pravoslavnog sveštenika. Život u kući sveštenika Iako je ona islamske veroispovesti, koja se po običajima i tradiciji razlikuje od pravoslavne njen život u toj kući nije… »
Vesti dana »
Prvi avion iz Dubaija sa srpskim državljanima sleteo u Beograd, u toku evakuacija iz Izraela
RTS pre 14 minutajoš 24 povezane
(Video) Pobeda Denvera u gostima, Jokić zabeležio dabl-dabl
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 33 povezane
Uživo: Kriza na Bliskom istoku - Izrael napao vojne ciljeve u Teheranu i Bejrutu, SAD upozorava da slede "najteži udari" na Iran
Euronews pre 59 minutajoš 18 povezanih
Rat je mogao biti sprečen: Taker Karlson pokušao da odgovori Trampa od udara na Iran
Večernje novosti pre 49 minutajoš 13 povezanih