Povezane vesti
Muslimanka živela u kući sa popom: Dobro pamti način na koji ju je tretirao (video)
Večernje novosti 01.09.2024
NANA Ziba koja živi u Visokom, nedaleko od Sarajeva četiri godine je živela u kući pravoslavnog sveštenika. Foto: Jutjub printskrin/ALEN AVDIĆ Iako je ona islamske veroispovesti, koja se po običajima i tradiciji razlikuje od pravoslavne njen život u toj… »
"Ja sam muslimanka i živela sam 4 godine u istoj kući sa popom" Ispovest nana Zibe "Došao je sa liturgije i rekao mom mužu..."…
Kurir 01.09.2024
Nana Ziba koja živi u Visokom, nedaleko od Sarajeva četiri godine je živela u kući pravoslavnog sveštenika. Život u kući sveštenika Iako je ona islamske veroispovesti, koja se po običajima i tradiciji razlikuje od pravoslavne njen život u toj kući nije… »
Vesti dana »
Bez grejanja 9 gradova i opština u Srbiji: Obustava isporuke gasa, evo do kada i šta je razlog
Blic pre 59 minutajoš 19 povezanih
Pobedio rak i vratio se na teren: Topić uz ovacije debitovao u NBA razvojnoj ligi
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 28 povezanih
Anja Ilić i Miloš Milosavljević nisu prošli u polufinale na Olimpijskim igrama
Danas pre 23 minutajoš 24 povezane
Skoro 2,5 miliona prijava, a pomaže i veštačka inteligencija: Evo kada građani mogu da očekuju rešenja za upis imovine
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih