Povezane vesti
Muslimanka živela u kući sa popom: Dobro pamti način na koji ju je tretirao (video)
Večernje novosti 01.09.2024
NANA Ziba koja živi u Visokom, nedaleko od Sarajeva četiri godine je živela u kući pravoslavnog sveštenika. Foto: Jutjub printskrin/ALEN AVDIĆ Iako je ona islamske veroispovesti, koja se po običajima i tradiciji razlikuje od pravoslavne njen život u toj… »
"Ja sam muslimanka i živela sam 4 godine u istoj kući sa popom" Ispovest nana Zibe "Došao je sa liturgije i rekao mom mužu..."…
Kurir 01.09.2024
Nana Ziba koja živi u Visokom, nedaleko od Sarajeva četiri godine je živela u kući pravoslavnog sveštenika. Život u kući sveštenika Iako je ona islamske veroispovesti, koja se po običajima i tradiciji razlikuje od pravoslavne njen život u toj kući nije… »
Vesti dana »
Šta su tačno Rusi pisali Amerikancima "u: igri promena vlasničke, a ne samo upravljačke strukture za NIS": Hoće li ova ponuda sada biti dovoljna?
Blic pre 25 minutajoš 33 povezane
Drugi dan štrajka glađu oca i sina Jaćimovića: „Ne idemo dok nam ne vrate autobuse“
Vreme pre 10 minutajoš 22 povezane
Dan primirja u Srbiji - državna ceremonija održana kod Spomen-kosturnice branilaca Beograda
RTS pre 5 minutajoš 31 povezana