Povezane vesti
Muslimanka živela u kući sa popom: Dobro pamti način na koji ju je tretirao (video)
Večernje novosti 01.09.2024
NANA Ziba koja živi u Visokom, nedaleko od Sarajeva četiri godine je živela u kući pravoslavnog sveštenika. Foto: Jutjub printskrin/ALEN AVDIĆ Iako je ona islamske veroispovesti, koja se po običajima i tradiciji razlikuje od pravoslavne njen život u toj… »
"Ja sam muslimanka i živela sam 4 godine u istoj kući sa popom" Ispovest nana Zibe "Došao je sa liturgije i rekao mom mužu..."…
Kurir 01.09.2024
Nana Ziba koja živi u Visokom, nedaleko od Sarajeva četiri godine je živela u kući pravoslavnog sveštenika. Život u kući sveštenika Iako je ona islamske veroispovesti, koja se po običajima i tradiciji razlikuje od pravoslavne njen život u toj kući nije… »
Vesti dana »

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 1 satjoš 24 povezane

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 44 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 63 povezane

Pešić: Jedini cilj nam je da uradimo sve što zavisi od nas
Radio sto plus pre 26 minutajoš 59 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih