Повезане вести

Милер Мекинтајер: Дошао сам да исправим неке ствари из прошлости

Политика 04.09.2024
Кошаркаш Црвене звезде Коди Милер Мекинтајер рекао је вечерас да је дошао у клуб да би исправио неке ствари из прошлости и да је превазишао боравак у Партизану. "Сада у црвено-белом дресу циљеви су јасни. Дошао сам да исправим… »
Милер Мекинтајер: "Дошао сам да исправим неке ствари из прошлости"

Милер Мекинтајер: "Дошао сам да исправим неке ствари из прошлости"

Спортске.нет 04.09.2024
Кошаркаш Црвене звезде Коди Милер Мекинтајер рекао је вечерас на дружењу црвено-белих са медијима да је дошао у клуб да би исправио неке ствари из прошлости и да је превазишао боравак у Партизану. "Сада у црвено-белом дресу… »

Спортски журнал 04.09.2024
Коди је током лета 2020. године дошао у Партизан, али је већ наредног фебруара напустио клуб. Кошаркаш Црвене звезде Коди Милер Мекинтајер рекао је вечерас да је дошао у клуб да би исправио неке ствари из прошлости и да је… »
"Дошао сам да исправим ствари из прошлости" Милер-Мекентајер ће овом изјавом разбеснети "гробаре"

"Дошао сам да исправим ствари из прошлости" Милер-Мекентајер ће овом изјавом разбеснети "гробаре"

Вечерње новости 04.09.2024
КОШАРКАШ Црвене звезде Коди Милер Мекентајер разговарао је са медијима, откривши да је појачао Звезду како би ставио закључак на свој боравак у Партизану. Фото: ФИБА Милер Мекинтајер је 2020. године појачао Партизан, али је… »

Вести дана »