Povezane vesti
Goco, zgužvana si kao harmonika! Nova zadrugarka žestoko udarila na Lazarevićevu, haos se nastavlja!
Alo 09.09.2024
Ona je bila u prvoj sezoni "Zadruge", a sada je otkrila šta možemo da očekujemo od nje. Milica Dugalić večeras je ušla u Elitu 8, a ovo je njeno drugo učešće u rijalitiju. Ona je bila u prvoj sezoni "Zadruge", a sada je otkrila šta možemo da očekujemo od… »
"Strašne priče, ta je prošla kroz rešetke..." Bivša zadrugarka se vraća na imanje u Šimanovcima, progovorila o cimrkama!
Kurir 09.09.2024
Milica Dugalić po drugi put će okuṣ̌ati sreću u rijalitiju. Ona je bila u prvoj sezoni "Zadruge", a od večeras je član " Elite". - Straṣ̌ne priče sam čula o mladim devojkama koje su sinoć uṣ̌le i one koje tek trebaju da uđu. Biće tu svega i svačega… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 1 satjoš 59 povezanih

Nova pravila za organsku proizvodnju: Detaljne provere, strože kontrole i registar proizvođača
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih

Zabrinutost zbog kadrovskih promena u United Grupi – urednici upozoravaju na političke pritiske
In medija pre 1 satjoš 21 povezana

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
N1 Info pre 3 satajoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih