Povezane vesti
Gastoz ušao u "Elitu 8": Trese se sav: "Lele, gde sam došao!", otkrio odmah šta jedva čeka (video)
Blic 09.09.2024
Nenad Marinković Gastoz ušao je večeras u rijaliti "Zadruga 8 - Elita", a njegov ulazak iznenadio je mnoge. - Pukao me adrenalin! Klecaju mi noge! Jedva čekam da se družim sa normalnim ljudima ovde (smeh) - kazao je Gastoz u studiju voditeljki Dušici… »
Zadruga 8 Elita: Ubacivanje, 2. Dan Gastoz ušao u rijaliti! Jedna takmičarka je biseksualna, druga priznaje da je ljubavnica…
Blic 09.09.2024
Večeras je bilo veliko ubacivanje u rijaliti "Zadruga 8 - Elita", drugi dan zaredom. Nakon što je juče čak 51 učesnik ušao u Belu kuću, danas su im se pridružili novi takmičari, a produkcija "Elite 8" pripremila je čitav niz iznenađenja za gledaoce… »
Vesti dana »
Uhapšen državljanin Rumunije zbog sumnje da je ukrao nakit sedamdesetogodišnjoj Vrbašanki
N1 Info pre 2 satajoš 40 povezanih
Totalni raskol među saveznicima?! Izraelci odali Trampovu najveću tajnu, marinci se spremaju za upad?! Gore naftna postrojenja širom Bliskog istoka (foto, video)
Blic pre 50 minutajoš 198 povezanih
(Video) Trampov ministar rata pobesneo, i to pred kamerama! Izvređao Evropljane, hvalio predsednika SAD, pa najavio najjače udare na Iran
Blic pre 2 satajoš 36 povezanih
GRAD PIROT POMAŽE LEČENJE DECE: Za ovu godinu opredeljeno 2,6 miliona dinara
Pirotske vesti pre 3 satajoš 23 povezane
Vlada utvrdila Predlog zakona o zaštiti potrošača: Trgovci obavezni da pri svakoj promeni cene ažuriraju cenovnik u realnom vremenu
Nova pre 21 minutajoš 17 povezanih