Повезане вести
Никад нисам морала да се задужујем: Мирка Васиљевић изнела непознате детаље из живота
Вечерње новости 10.09.2024
МИРКА ВАСИЉЕВИЋ од малих ногу бави се јавним послом, а сада је проговорила о својим почецима и присетила се периода када је "крпила крај са крајем" од џепарца. Фото: Принтскрин Јутјуб/Без Филтера са Саром Миом - Била сам на… »
"Прала сам веш на руке, Наплаћивала сликање": Мирка Васиљевић изнела непознате детаље из живота: "Никад нисам морала да се…
Блиц 10.09.2024
Глумица Мирка Васиљевић од малих ногу бави се јавним послом, а сада је проговорила о својим почецима и присетила се периода када је "крпила крај са крајем" од џепарца. - Била сам на турнеји на Тајвану месец дана када сам имала… »
"Прала сам веш на руке, Наплаћивала сликање, морала сам да се снађем!" Мирка Васиљевић од малена зарађивала, али живела…
Курир 10.09.2024
Глумица Мирка Васиљевић ужива у складном браку са фудбалером Вујадином Савићем са којим има четворо деце. Осим што је посвећена породици, глумица не запоставља ни своју каријеру. Она се присетила једне анегдоте када је била на… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 15 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана